Zile cumplite pentru Anamaria Prodan și familia ei. Impresara a recunoscut problemele pe care le-a avut

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 09:54
Zile cumplite pentru Anamaria Prodan și familia ei. Impresara a recunoscut problemele pe care le-a avut

Anamaria Prodan a recunoscut că a avut parte de zile cumplite în ultima vreme. Problemele din familia sa au măcinat-o cumplit. Ea a mărturisit că la un moment dat cedezi ca nevastă. Fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr. , a făcut și el dezvăluiri emoționante.

Posibila infidelitate a lui Reghe o macină crunt pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile apărute în ultima vreme
Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile apărute în ultima vreme

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din 2008 și formează împreună o familie frumoasă. Cu toate că cei doi au luptat mereu pentru a menține familia unită, zvonurile au început să apară.

Pe lângă supozițiile potrivit cărora Prodanca l-ar fi înșelat pe Reghe cu Dan Alexa, a venit și rândul antrenorului să fie acuzat. De curând s-a zvonit că el ar avea o idilă cu o domnișoară. Chiar dacă este o femeie extrem de puternică și foarte „călită” în „lumea bărbaților” în care își desfășoară activitatea profesională, Anamaria s-a simțit dărâmată de acuzațiile aduse familiei sale.

Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reghecampf Jr. a sărit în apărarea tatălui

Se pare că acuzațiile care vizează familia Reghecampf îl afectează mult pe mezinul familiei. Cu toate că părinții l-au învățat diferența dintre zvonuri și realitate, Juniorul nu poate trece cu vederea ceea ce se întâmplă. El a ținut să transmită un mesaj tuturor.

Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii, a spus mezinul familiei Reghecampf pentru sursa citată.