Zilele lui Marcelo în Europa sunt numărate. Brazilianul nu mai este dorit nici la Olympiakos Pireu

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.11.2022, 23:18
Zilele lui Marcelo în Europa sunt numărate. Brazilianul nu mai este dorit nici la Olympiakos Pireu

Marcelo a fost adus cu mare fast de Olympiakos la începutul lunii septembrie, după mai bine de 15 ani petrecuți la Real Madrid, unde a câștigat tot ce se putea câștiga în fotbal, de mai multe ori. În mod evident, toată lumea de la clubul din Pireu era convinsă că a dat marea lovitură cu fundașul stânga brazilian ajuns la 34 de ani. Nu a fost însă deloc așa.

Marcelo a „reușit” să îi scoată din minți pe cei de la Olympiakos, care sunt pregătiți să îl pună pe liber

Marcelo a ajuns în Grecia cu mai multe kilograme în plus. De care se pare că încă nu a scăpat. În plus, forma sa fizică generală nu a fost și nu este la parametrii optimi. Astfel, brazilianul a ajuns să bifeze doar 121 de minute în acest sezon. Adunate în 5 meciuri. În nicio partidă el nu a jucat mai mult de 30 de minute.

Problema cea mai mare, și care i-a supărat cel mai mult pe greci, este reprezentată de faptul că Marcelo este acuzat că nici măcar nu depune eforturi pentru a reveni la o formă fizică bună. După cum au informat cei de la Foot Mercato.  Așa că, potrivit grecilor de la Sportime, cei de la Olympiakos au fost foarte aproape să îi rezilieze contractul în urmă cu doar câteva zile.

În cele din urmă însă, în urma unei discuții între cele două părți, oficialii clubului din Pireu, în frunte cu antrenorul Michel, au fost convinși să îi mai acorde sud-americanului o șansă. „E o chestiune de voință a lui Marcelo”, a notat sursa citată anterior.

Ce variante ar avea fostul internațional brazilian dacă grecii vor renunța la el până la urmă

Rămâne acum de văzut dacă starul brazilian va reuși să profite de această șansă. În caz contrar, el va fi nevoit să își caute o altă echipă. Dar acest lucru nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru el. Sunt foarte multe cluburi din țara natală care abia așteaptă să „pună mâna” pe un fotbalist de nivelul lui, chiar dacă se află departe de apogeul carierei. Singura problemă ar putea fi reprezentată de salariul său foarte mare.

De asemenea, Marcelo ar avea oricând posibilitatea de a deveni ambasador global al lui Real Madrid. El este o adevărată legendă pentru clubul de pe Santiago Bernabeu. În cei 15 ani petrecuți în capitala Spaniei, a câștigat alături de „galactici” nu mai puțin de 5 trofee UEFA Champions League, dar și 6 titluri în La Liga. Printre multe altele.