Ziua în care Hagi a pus din nou mâna la inimă pentru România. Atmosferă senzațională pentru întâlnirea dintre Generația de Aur și legendele lui Galatasaray la Sports Festival

Alex Matei 02.06.2023, 23:16

Idolii din Generația de Aur și legendele lui Galatasaray au fost aplaudate de aproape 20 000 de oameni pe Cluj Arena. A fost show total în meciul organizat în cadrul Sports Festival. S-a terminat 4-4, dar scorul a fost detaliul cel mai puțin important al zilei.

„Azi contează că au venit oamenii la stadion, că au fost copii, au fost momente frumoase pentru toată lumea. E important că ne-am văzut, publicul s-a bucurat. E bine că mai putem să alergăm la vârsta noastră. Cu cât trec anii, cu atât e mai greu. Naționala României a făcut ceva incredibil, poate să inspire și alte generații. Copiii trebuie să se inspire și să facă mai bine ca noi”, a spus Hagi la PRO Arena.

Hagi, Popescu, Ilie și Filipescu au jucat câte o repriză pentru fiecare dintre cele două echipe. Banii rezultați din organizarea meciului vor ajunge la victimele cutremurului devastator din Turcia, din această primăvară.

Hagi a acuzat dureri în prima repriză și a fost înlocuit de Ionel Ganea, dar a ținut neapărat să apară și în tricoul lui Galatasaray după pauză. A fost aproape și să-i dea un gol lui Florin Prunea, însă șutul său a lovit bara.

România
Echipa de start: Stelea – Nicoliță, Mihali, Gică Popescu, Selymeș – Sabău, Lupescu, Gâlcă, Hagi – Răducioiu, Ilie
Rezerve: Mutu, Raț, Prunea, Dulca, Ganea, Filipescu, Răzvan Prodan, Marius Niculae, Marica
Antrenor: Anghel Iordănescu

Galatasaray
Prima repriză: Kerem – Capone, Akyel, Korkmaz, Unsal – Davala, Kaya, Akhman, H. Altintop – Jardel, Penbe
Repriza secundă: Kerem – Filipescu, Gică Popescu, Korkmaz, Unsal – Haspolati, Atalay, Kabze, Hagi – Ilie, Karan
Antrenor: Bulent Korkmaz

Urmăriți Playsport.ro și pe