Ziua și dezvăluirea între Anamaria Prodan și Reghecampf. Acuzații grave ale impresarei

Giosanu Catinca / 23.12.2021, 07:48
Ziua și dezvăluirea între Anamaria Prodan și Reghecampf. Acuzații grave ale impresarei

Anamaria Prodan continuă să țină primele pagini ale ziarelor și să crească audiența televiziunilor. Impresara nu se poate împăca cu ideea că Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără și continuă să îi atace pe cei doi.

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea

În ultima postare de pe pagina personală de Instagram, Anamaria Prodan a dat de înțeles că antrenorul Laurențiu Reghecampf a ajuns foarte rău. Ea susține că tehnicianul este văzut des în barurile din Craiova. Tot ea spune acesta ar consuma băuturi alcoolice, în încercarea de a uita de greutățile la care este supus de când și-a părăsit familia pentru cea care urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul lunii mai a anului viitor.

Săracul limbă de aur :))). …plânge cu lacrimi de crocodil că apar INFO și filme cu amanta Gura de aur. De pomină s-a făcut limbuţa de aur, care se îndreaptă către o altă carieră… căci poveștile de dragoste se trăiesc în liniște, cu muzica pe fundal (exact cele petrecute cu Kamara ). Vă rog furnizați INFO lui limbuţă de aur căci e supărat şi nu înțelege cum de gura de aur a lui este muuult mai cunoscută decât orice altă fată în oraş şi mai ales mai cunoscută decât este el (care cică nu este oricine)!

Este supărat Limbă de aur şi pentru faptul că este strigat prin oraş “limbă de aur”. Pentru că e iscusit la vorbă. Oare este adevărat că la Craiova este văzut numai prin cârciumi? Ne pare foarte rău de cum a ajuns. Super mediocru. O umbră a antrenorului pe care noi, familia, l-am ajutat să fie la un moment dat nr 1. Probabil datorită acestei vieți, acestor ședințe foto , acestor “paparazzi “ şi acestor articole nu mai are timp să antreneze.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

”Plânge cu lacrimi de crocodil”

Impresara nu s-a limitat la atât! Fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan a mai spus că Reghe a ameninţat-o în repetate rânduri. Mai mult, Anamaria l-a avertizat pe fostul ei partener că va avea mult de pierdut în carieră din cauza a ceea ce a făcut în ultima perioadă de timp.

Viață stresată, eu știu. Ce să mai zicem ? HAI CRAIOVA!  ROTARU face mătănii să prindă play off ul, REGHE se roagă să mai facă un paparazzi cu amanta, amanta Gură de aur vrea încă un Pictorial… Le dau un sfat… să-l aducă şi pe MOȘ CRĂCIUN între ei la poză, căci Gură de aur o să fie încântată. FIECARE CU CE-L DOARE, NU? Doamne ajută-l să își folosească căpuţul să realizeze că este pe fundul prăpastiei ca tată, ca bărbat, ca antrenor, ca orice.

Amenințările în scris şi vocal pe care le face îl duc spre o altă zonă, pe care Reghe încă nu a simțit-o, dar către care se îndreaptă cu pași foarte foarte foarte iuți. Meseria se pare că a uitat-o şi nu îl interesează. Echipele pe unde a trecut în ultima perioadă l-au dat afară fără drept de apel!”, a mai spus cunoscuta impresară.