Ziua și transferul! După ce l-au convins pe Neymar, șeicii de la PSG au obținut semnătura unui alt fotbalist important

Bordei Radu 10.05.2021, 14:09
Ziua și transferul! După ce l-au convins pe Neymar, șeicii de la PSG au obținut semnătura unui alt fotbalist important

Ziua și transferul! După ce l-au convins pe Neymar, șeicii de la PSG s-au mișcat repede și au mai convins un star să rămână la Paris. Conducerea clubului încearcă să păstreze cât mai mulți jucători din lot, pentru a nu investi mult în vară. PSG încă are probleme cu fairplay-ul financiar, de aceea prioritatea este păstrarea jucătorilor.

Vestea că Neymar va continua până în 2025 la Paris, i-a liniștit pe suporteri. Prelungirea contractului cu brazilianul a arătat că echipa încă are ambiții mari, europene. Iar acum conducerea a mai reușit să convingă un fotbalist să mai rămână în capitala Franței

Ziua și transferul! După ce l-au convins pe Neymar, șeicii de la PSG au obținut semnătura unui alt fotbalist important

Nu este vestea așteptată de toți suporterii, anume prelungirea înțelegerii cu Mbappe. Cu toate acestea, Julian Draxler este un fotbalist important, chiar dacă nu este titular indiscutabil. De altfel, playmakerul german anunțase în mai multe rânduri că în vară va căuta o nouă provocare. Mijlocașul ofensiv era pe lista mai multor cluburi din Germania natală, dar și pe cea a lui Arsenal. Tunarii erau în căutarea unui fotbalist de creație, iar Draxler era considerat varianta ideală. Un fotbalist cu experiență, aflat în floarea vârstei care putea să se dovedească decisiv pentru englezi. Mai ales că Draxler nu era mulțumit de statutul de rezervă pe care îl avea la Paris.

Fanii speră ca perechea Neymar-Mbappe să continue la PSG și în sezonul viitor

La 27 de ani, Draxler putea să aleagă orice ofertă, dar se pare că a fost convins de Pochettino să rămână. Argentinianul s-a bazat des pe mijlocașul german și acesta va ocupa un rol mai important, în viitorul apropiat. Mai ales dacă Angel Di Maria nu va mai continua la echipă. Atunci germanul va trebui să ocupe locul acestuia în ofensivă, ori va juca în poziția numărului 10, pentru a-i oferi lui Neymar mai multă libertate pe teren.

Draxler va mai sta trei ani la Paris

Germanul va juca cel puțin până la 30 de ani la PSG. Draxler speră să se întoarcă și la naționala Germaniei, pentru care a marcat 7 goluri în 56 de partide. Mai ales că va veni Hansi Flick la lot, un admirator al lui Draxler.

Miza rămâne acum păstrarea lui Kylian Mbappe. Internaționalul francez a refuzat până acum o nouă ofertă, pentru că speră la un transfer la Real Madrid. Dar situația financiară proastă a madrilenilor l-ar putea convinge pe fotbalist să mai rămână, măcar pentru câțiva ani, la Paris. Și să meargă la Real după ce va aduce Liga Campionilor la Paris.