Zlatan Ibrahimovic a făcut anunțul! Când se va retragere legenda lui AC Milan

Pintilie Iosif 14.09.2022, 22:59
Zlatan Ibrahimovic a făcut anunțul! Când se va retragere legenda lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a trecut printr-o operație dificilă și nu vamai putea evolua în acest sezon. Atacantul suedez de 40 de ani spune însă că nu se va retrage. Asta deși, în urmă cu câteva zile, Zvonimir Boban declarase că este doar o chestiune de timp până când Zlatan își va anunța retragerea.

”Boban a spus că ar fi mai bine să mă retrag? Când voi vedea un jucător mai bun decât mine, mă voi retrage. Însă n-am văzut până acum niciunul. Sunt arogant, nu mi-e frică de nimic. Sunt bine, lucrez în fiecare zi. Când voi reveni, mă voi face auzit, să fiți siguri de asta. O voi face violent. E nevoie de răbdare, asta e cheia acum”, a spus Zlatan Ibrahimovic, în stilul său, insolent.

Boban Zvonimir a anunțat recent că Zlatan ar trebui să se retragă

Croatul ce a evoluat nouă sezoane la AC Milan, câștigând patru titluri de campion în Serie A, dar și un trofeu UEFA Champions League, Boban Zvonimir, a declarat recent că Zlatan își face mai mult rău încercând să își prelungească cariera.

251 de meciuri, 30 de goluri și 35 de pase de gol a strâns Boban Zvonimir, la AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic, eroul nemuritor al fotbalului

Ibrahimovic joacă la profesioniști din îndepărtatul 1991. A evoluat pentru PSG (180 de meciuri/156 de goluri), AC Milan (159/92), Inter Milano (117/66), Ajax Amsterdam (110/48), Juventus (92/26), LA Galaxy (58/53), Manchester United (53/29) și FC Barcelona (46/22) sunt echipele la care acesta a evoluat până acum.

Zlatan Ibrahimovic a făcut senzație după ce s-a operat

Zlatan Ibrahimovic a suferit în această vară o gravă accidentare. Cadrele medicale au anunțat că fotbalistul va lipsi mai multe luni de pe terenul de fotbal. Internaționalul suedez a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul genunchiului. Specialiștii estimează că starul internațional va reveni abia în 2023 la AC Milan.

”În ultimele 6 luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de 6 luni. M-am putut antrena cu grupul doar de 10 ori.

Am făcut mai mult de 20 de injecții. Am drenat genunchiul o dată pe săptămână timp de 6 luni, am luat analgezice în fiecare zi timp de 6 luni. Abia am dormit din cauza durerii timp de 6 luni. Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui.

Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune. Astăzi am un nou ligament încrucișat anterior și un alt trofeu”, a povestit Zlatan, la sfârșitul lunii mai, într-o postare pe Instagram, în iulie.

Fanii au fost încântați de fizicul atacantului: „Bestie”, „Ești uman?”,”Ilegal”,”Regele s-a întors”, au comentat suporterii.