Zlatan Ibrahimovic, pasibil de o suspendare de trei ani! UEFA l-a luat în colimator și îl anchetează

Catinca Giosanu 15.04.2021, 18:54
Zlatan Ibrahimovic, pasibil de o suspendare de trei ani! UEFA l-a luat în colimator și îl anchetează

Zlatan Ibrahimovic riscă să fie suspendat. Internaționalul a fost luat în colimator de reprezentanții UEFA. Specialiștii care îl anchetează pe Ibrahimovic spun despre el că ar putea sta o perioadă îndelungată departe de terenul de fotbal! Ce s-a întâmplat mai exact aflați din paragrafele următoare.

Zlatan Ibrahimovic, pasibil de o suspendare

Revenit la echipa națională de fotbal a Suediei după o pauză de mai mulți ani, Zlatan a dat-o iar în bară! Internaționalul riscă câțiva ani de suspendare din partea FIFA. Asta, pentru că a investit într-o societate de pariuri sportive, anunţă presa scandinavă.

La cei 39 de ani ai săi, Zlatan Ibrahimovic este cercetat în prezent de FIFA pentru încălcarea Codului etic al acestei instanţe.

Jurnaliștii străini susțin că cei de la FIFA au deschis o anchetă în acest caz. Investigația i-ar putea aduce lui Ibrahimovic o sancțiune importantă. Conform publicației suedeze Aftonbladet, jucătorul legitimat la AC Milan a investit într-un site de pariuri sportive. Tranzacția a fost făcută prin intermediul societăţii sale Unknown AB.

UEFA l-a luat în colimator și îl anchetează

Conform regulilor FIFA si UEFA, este interzis ca jucătorii să aibă vreun interes financiar în companiile de pariuri.

Cu toate acestea, presa străină a scris ca societatea pe acțiuni a lui Ibrahimovic, Unknown AB, deține 10 la sută din agenția de pariuri Bethard.com. Asta l-ar putea costa pe atacantul echipei AC Milan o amendă la nivelul a câtorva milioane de euro. Dar asta nu e tot! Fotbalistul riscă și o suspendare ce poate ajunge până la trei ani.

În plus, directorul executiv al Bethard, Erik Skarp, a confirmat că atacantul suedez mai deține o participație în acționarul unic al lui Bethard, Gameday Group PLC.

Zlatan Ibrahimovic, implicat în pariuri
Zlatan Ibrahimovic, implicat în pariuri

Care este poziția Federației din Suedia

Starul suedez de la AC Milan ar putea primi o amendă de multe de milioane de euro sau ar putea fi suspendat din orice activitate legată de fotbal pentru trei ani.

Nu am discutat cu Zlatan. Nu mă gandesc la posibile sancțiuni, dar aș dori ceva mai multă claritate din partea FIFA cu privire la reglementările sale. Asta, deoarece există ambiguitate în modul în care acestea ar trebui interpretate.”, a declarat secretarul general al Federației Suedeze de Fotbal, Hakan Sjostrand, pentru sursa anterior menționată.

Săptămâna trecută, tabloidele de scandal din Suedia au scris despre celebrul fotbalist că ar fi ucis un leu. Crima ar fi avut loc în Africa de Sud. Ulterior, atacantul de la AC Milan ar fi expediat pielea, maxilarul şi craniul felinei. Totul s-ar fi întâmplat la domiciliul său din Suedia. Tragicul incident s-ar fi petrecut în urmă cu aproximativ zece ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe