Zvonuri răutăcioase despre Simona Halep după retragerea de la Bad Homburg. Ce motiv au invocat dușmanii româncei

Moldoveanu Camelia / 24.06.2022, 16:49
Zvonuri răutăcioase despre Simona Halep după retragerea de la Bad Homburg. Ce motiv au invocat dușmanii româncei

Simona Halep a decis să se retragă din semifinalele de la Bad Homburg, acuzând o accidentare în zona gâtului. Imediat după acest anunț, asupra româncei s-au năpustit valuri de critici și de speculații. Mihai Rusu, antrenor de tenis în Germania, a venit cu o teorie șocantă.

Confruntarea cu Bianca Andreescu a speriat-o pe Simona Halep?

După un parcurs superb la Bad Homburg Open, Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a anunțat că se retrage din semifinale. Românca ar fi trebuit să se confrunte cu Bianca Andreescu (22 de ani, 64 WTA), jucătoare de tenis din Canada cu ambii părinți români.

Simona Halep și Bianca Andreescu s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, la Turneul Campioanelor. La acea vreme românca a învins cu scorul de 3-6, 7-7 (6), 6-3.

Mihai Rus, fostul jucător de tenis și în prezent antrenor în Germania, a venit cu o teorie uluitoare în legătură cu decizia Simonei Halep:

Am controlat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important.

Durerile pot fi cauzate de o intindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ‘Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’. Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu!”, a dezvăluit Mihai Rusu pentru ProSport.

Confruntare dificilă pentru campioana României în debutul de la Wimbledon

Simona Halep are la dispoziție doar câteva zile ca să se recupereze. Sportiva din Constanța va evolua la Wimbledon, competiție care este programată în perioada 27 iunie – 10 iulie 2022.

Potrivit tragerii la sorți, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Muchova în runda inaugurală a turneului de la Wimbledon.

Jucătoarea din Cehia este mult mai slab cotată decât reprezentanta României, însă anul trecut s-a aflat în TOP 20 WTA. De fapt, cea mai bună clasare a carierei a fost locul 19 mondial, poziție pe care o ocupă în prezent Simona Halep.

Îmi pare rău că trebuie să mă retrag înaintea meciului din semifinale, dar, din păcate, m-am trezit în această dimineață cu gâtul blocat, lucru care nu îmi permite să performez la cel mai înalt nivel.
Am avut parte de un timp grozav aici în Bad Homburg, m-am bucurat mult să joc. Vreau să le mulțumesc organizatorilor, e unul dintre cele mai tari turnee la care am fost. M-ați făcut să mă simt ca acasă, iar condițiile au fost cele mai bune,” a ținut Simona Halep să transmită, în urma retragerii.