Update: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep: „Avocații noștri se vor ocupa de toate detaliile”

Andrei Alexandra 07.09.2022, 18:48
Update: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep: „Avocații noștri se vor ocupa de toate detaliile”

În ultima perioadă s-a zvonit că Simona Halep și Toni Iuruc nu se înțeleg chiar foarte bine și că ar putea chiar să divorțeze. Ceea ce părea inițial doar o invenție de presă pare acum că prinde din ce în ce mai mult contur.

Simona Halep și Toni Iuruc se pare că sunt extrem de aproape de a divorța

UPDATE: Toni Iuruc a confirmat, în urmă cu puțin timp, divorțul de Simona Halep:

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Asta pentru că ProSport informează că cei doi ar fi luat deja o decizia în acest sens, de comun acord, la mai puțin de un an de la momentul cununiei civile. Se pare că, conform sursei citate, Simona Halep și Toni Iuruc vor face chiar primul demers oficial în acest sens în cursul zilei de joi. Concret, ei ar urma să meargă la notar pentru a parafa primele documente în acest sens.

Din primele informații, se pare că cei doi nu au nimic de împărțit în momentul despărțirii, asta pentru că s-au înțeles în acest sens în momentul în care s-au căsătorit. De asemenea, Simona și Toni le-ar fi transmis apropiaților că motivul despărțirii ar fi reprezentat de faptul că se află mereu la mare distanță unul de altul, din cauza faptului că fostul lider WTA participă la turnee în întreaga lume. Astfel, ei ajung să petreacă foarte puțin timp împreună.

Se pare că părinții Simonei au insistat ca cei doi să mai facă o încercare în această vară. Astfel, ei au mers împreună în Grecia unde au încercat să își dea seama dacă relația lor mai are un viitor. Iar concluzia a fost clară din partea ambelor părți, în favoarea divorțului.

Anunțul vine cu doar două luni înaintea datei la care era programată nunta

Simona Halep și Toni Iuruc au făcut până în prezent doar cununia civilă, pe data de 15 septembrie 2021. În acest an, pe 13 noiembrie, erau programate cununia religioasă și nunta. Se pare însă că nu va mai fi cazul de așa ceva, iar cei doi vor rupe la notar și hârtiile semnate anul trecut la starea civilă.

Nunta ar fi urmat să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Mai mult, se pare că cei doi ar fi trimis deja și circa 300 de invitații. Nașii ar fi trebuit să fie Toni și Cristina Mihale, apropiați ai lui Toni Iuruc.

Acest anunț pare să explice faptul că Simona Halep a „dispărut” din viața publică de când a fost eliminată în primul tur la US Open. Toată lumea a crezut că ea este afectată de înfrângerea surprinzătoare cu Daria Snigur, dar se pare că motivele erau cu totul altele.

Urmăriți Playsport.ro și pe