A dispărut Simona Halep! Fanii româncei sunt îngrijorați după ultimele evenimente din viața campioanei din România

Andrei Alexandra 07.09.2022, 14:10
A dispărut Simona Halep! Fanii româncei sunt îngrijorați după ultimele evenimente din viața campioanei din România

Simona Halep a fost „dată dispărută” de fanii ei din mediul online. Jucătoarea de 30 de ani obișnuia să fie foarte activă pe rețelele de socializare, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat după eliminarea surprinzătoarea din turul 1 de la US Open, în fața ucrainencei Daria Snigur.

Simona Halep i-a îngrijorat pe fanii ei prin inactivitatea de pe rețelele de socializare

Halep a fost atât de supărată după acel meci, încât a refuzat să se prezinte la conferința de presă programată ulterior. Motiv pentru care și-a atras foarte multe critici în mediul virtual. Din acel moment, ea a mai postat o singură dată, pe Twitter, un mesaj de felicitare pentru Serena Williams, în momentul în care americanca și-a anunțat oficial retragerea din tenis.

În rest, nicio postare din partea Simonei Halep, cea care obișnuia să facă zilnic acest lucru. Ultima dată când românca a împărtășit ceva în spațiul virtual cu fanii ei s-a întâmplat înaintea startului turneului de la US Open. Atunci ea s-a filmat în timpul unui antrenament la sală și a postat conținutul pe Instagram.

Această inactivitate a fostului lider WTA i-a făcut pe fani să se îngrijoreze și să o implore aproape pe Simona să le dea un semn pe rețelele de socializare pentru a putea sta liniștiți, știind că totul este în regulă cu ea. „Ce se întâmplă cu tine, Simo? Dă-ne un semn, te rugăm!” și „Îmi e dor de tine, drăguțo! Sper că ești ok! Te iubesc!”, au fost unele dintre mesajele transmise de fani.

Simona a fost apărată de Sorana Cîrstea după valul de critici venit asupra ei

Simona Halep a fost, și probabil că este în continuare, foarte afectată după înfrângerea cu Daria Snigur. Și are toate motivele să fie așa, mai ales în condițiile în care ea a fost acuzată în România că a pierdut intenționat meciul.

Totuși, ea a avut parte de un sprijin important în această perioadă. După valul de critici generat de neparticiparea la acea conferință de presă, Simona Halep a fost apărată de Sorana Cîrstea. Aceasta a ținut să sublinieze că există astfel de momente în cariera unui sportiv la acest nivel și că este pe undeva normal să se mai întâmple și astfel de ieșiri, cum chiar și ei i s-a întâmplat de-a lungul timpului.

„Mi s-a întâmplat și mie, așa că pot să o înțeleg pe Simona. Am fost și eu în situația ei, mai ales când pierzi un meci neașteptat și ești extraordinar de dezamăgită după. E foarte greu să înțelegi din afară câtă muncă depui și cât de doare, în momentul în care nu iese. În același timp, normal că înțeleg și partea jurnaliștilor, care sunt aici să își facă meseria.

Însă o înțeleg pe Simona, am fost și eu în locul ei, din păcate și am făcut același lucru de multe ori. Cred că este uman, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Fiecare gestionează înfrângerile mai bine sau mai rău. Suntem oameni, nu suntem roboți. Înțeleg ambele părți”, a spus Sorana recent pentru o publicație românească de la New York.

Urmăriți Playsport.ro și pe