1, 2, 3, 4, 5! Ele sunt soțiile pe care le-a înșirat Nasty! Cu cine a fost căsătorit mai mulți ani și pe cine a iubit cel mai mult

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 13:36

Ilie Năstase, 74 de ani, a fost căsătorit de-a lungul timpului cu cinci femei. Fostul mare tenismen a avut la braț femei numai una și una! Ultima oară, el și-a unit destinul cu Ioana Simion, femeie de care va divorța în perioada imediat următoare. Cu cine a mai fost căsătorit jucătorul profesionist de tenis și pe cine a iubit ce mai mult Nasty?

1, 2, 3, 4, 5! Ele sunt soțiile pe care le-a înșirat Nasty!

Ilie Năstase are 74 de ani și se află la a cincea căsătorie. Acesta a trecut de o perioadă foarte grea alături de Ioana, cea care a renunțat la divorț pe ultima sută de metri și s-a decis să meargă la brațul lui la altar.

Cu toate că mulți cred că numărul de mariaje al acestuia a fost catalogat drept un dezechilibru, punând vina pe alegeri continue nefericire în privința femeilor, fostul tenismen a avut și o relație foarte lungă.

Cea mai lungă căsnicie a sa a durat 19 ani, alături de Alexandra King.

Fostul tenismen s-a iubit cu 2.500 de doamne și domnișoare de-a lungul vieții, arată biografia sa. Dintre acestea, doar pe cinci putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci a ajuns cu ele în faţa altarului.

Cu cine a fost căsătorit mai mulți ani și pe cine a iubit cel mai mult Nasty

Dacă pe Ioana Simion, pe Amalia Năstase și pe Brigitte Sfăt le cunoaștem, ei bine aflați că tenismenul de talie internațională a mai fost căsătorit înainte de două ori.

Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri. Astfel, la doar 26 de ani, Ilie Năstase s-a hotărât să renunţe la burlăcie și a cerut-o de soție. Primul copil al acestuia, Nathalie, s-a născut pe 12 martie a lui 1975, iar divorțul de mama micuței s-a pronunțat în 1980.

A doua căsătorie s-a desfășurat la New York, în luna septembrie a lui 1984. Năstase și cunoscuta actriță americană erau deja de 3 ani împreună. În 1987, cei doi amorezi l-au adoptat pe Nicholas, lucru care s-a repetat în 1990 cu Charlotte. Divorțul de aceasta s-a produs în 2003.

Cu Amalia, Năstase s-a cunoscut în 1996, la un concert, dar relația lor a început doi ani mai târziu. În 2003, s-a născut prima lor fetiță, Alessia, iar pe data de 5 iunie a lui 2004 s-au căsătorit la Paris. În 2007, a venit pe lume Emma, iar la 5 ani și jumătate de căsnicie s-a pronunțat divorțul.

Ultima secvență controversată din viața lui Nasty s-a produs pe 8 ianuarie. La acea dată, Ioana a mers la poliție, reclamând faptul că Năstase a agresat-o fizic.

O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia.”, a declarat bruneta, la momentul respectiv.