Ilie Năstase nu mai poate face nimic. Cea de-a cincea căsnicie e aproape sfârșită

Olteanu Ștefan / 02.03.2021, 22:28
Ilie Năstase nu mai poate face nimic. Cea de-a cincea căsnicie e aproape sfârșită

Ilie Năstase va deveni din nou burlac, după ce Ioana a declarat că nu e dispusă să mai facă niciun pas înapoi. Ea a depus deja actele de divorț la tribunal și după aproape doi ani de căsnicie, cei doi o vor lua pe drumuri separate. Ioana Simion a vorbit și despre partajul care va avea loc în urma divorțului.

Ilie Năstase nu mai poate face nimic

Ilie Năstase nu o mai poate întoarce din drum pe Ioana, aceasta fiind decisă să divorțeze. Actele au fost deja depuse la tribunal.
Totul a plecat de la conflictul pe care cei doi l-au avut la începutul anului. Atunci, Ioana l-a acuzat pe Ilie Năstase de comportament agresiv și a apelat numărul de urgență 112. În cele din urmă, ea a refuzat să depună plângere. Însă după ce s-a gândit mai bine la toate cele întâmplate s-a hotărât să divorțeze.
Ea a recunoscut că ultimele două luni au fost decisive în luarea deciziei.

Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa”, a declarat Ioana Năstase, la Antena Stars.

Ioana și Ilie Năstase divorțează
Ioana și Ilie Năstase divorțează

Ioana va păstra Benley-ul de 240.000 de euro, primit cadou de la Ilie Năstase

Pe parcursul căsniciei, Ilie Năstase i-a oferit mai multe cadouri extravagante Ioanei. Cireașa de pe tort este, însă, un bolid Bentley Continental GT Sport, a cărui valoare se ridică la 240.000 de euro.
Ioana spune că nici nu vrea să audă de cedarea mașinii.

Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate cu banii ei), probabil cadoul pe care mi l-a oferit (n.r. – Bentley-ul de 240.000 de euro).
Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță. Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată!”, a mai spus Ioana, potrivit sursei citate.

Căsătoria cu Ioana va fi a cincea care se termină pentru Ilie Năstase. Fostul mare jucător de tenis a mai fost însurat cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.

Ioana Năstase și Bentley-ul primit de la fostul jucător de tenis
Ioana Năstase și Bentley-ul primit de la fostul jucător de tenis