4 milioane de oameni au urmărit cel mai amuzant răspuns dat în timpului unui interviu de la CM Qatar

George Drafta 27.11.2022, 00:08
4 milioane de oameni au urmărit cel mai amuzant răspuns dat în timpului unui interviu de la CM Qatar

Saudiţii prinseseră curaj după victoria din primul meci de la Cupa Modnială, în care au bătut una dintre favoritele la trofeu.

Înainte să fie bătuţi de Polonia şi să îşi mai domolească entuziasmul, fanii şoimilor verzi erau exuberanţi şi îşi vedeau echipa capabilă să poată bate orice adversar din grupa C. Iar victoria în faţa trupei condusă din teren de Messi i-a făcut să îşi dorească în afara calificării reprezentativei lor să îi vadă şi pe argentinieni eliminaţi. Unul dintre zecile de mii de suporteri ai selecţionatei din zona Golfului Persic, a oferit unul dintre cele mai vizionate clipuri din mediul virtual din această perioadă.

El şi-a făcut apariţia în liveul unei reportere de la o televiziune mexicană, cu o zi înaintea duelului de foc dintre pume şi azteci. Lola Hernandez, jurnalista aflată în Qatar l-a invitat pe fanul îndrăzneţ la microfon iar replicile sale au stârnit amuzamentul tuturor.

Fanii saudiţi sunt prezenţi în număr mare pe arenele din Qatar
Fanii saudiţi sunt prezenţi în număr mare pe arenele din Qatar

Întrebarea care a devenit virală

După ce favoriţii lor au furnizat prima surpriză a acestei Cupe Mondiale şi i-au bătut pe Messi şi ai lui, printre susţinătorii Arabiei Saudite s-a răspândit o întrebare retorică transformată ulterior într-o formă de ironie la adresa lui Lionel Messi.

Aceasta a fost dezvăluită de fanul abordat de reportara mexicană, exasperată că microbistul se tot învârtea prin spatele ei.

”Vino aici! Care e treaba?”, a lansat invitaţia Lola. Şi atât i-a trebuit. Sauditul a replicat imediat cu o rugăminte adresată conaţionalilor ei.

”Jucați contra Argentinei, vă rog, dați-l afară pe Messi de la Cupa Mondială! Messi, ciao! Aș vrea să vă mai întreb un singur lucru: Unde e Messi? Eu nu știu unde e!”, a fost intervenţia amuzantă a suporterului.

Reportera a avut ultimul cuvânt

Lola Hernandez nu s-a pierdut cu firea după discursul scurt al fanului Arabiei Saudite. Şi a făcut o precizare importantă după ce suporterul a „dispărut”.

 ”Asta se întâmplă fără alcool. E propoziția preferată a celor din Arabia Saudită: Unde e Messi?”, şi-a încheiat intervenţia jurnalista mexicană.

Clipul s-a viralizat rapid şi a strâns milioane de vizualizări pe reţelele de socializare. Cu siguranţă însă că fanul saudit a avut motive de dezamăgire pentru că rugăminţile adresa mexicanilor au fost în zadar. Argentina s-a impus în faţa aztecilor cu 2-0 după golurile lui Messi şi Enzo Fernandez. Iar acum argentinienii au şanse importante să ajungă în optimile de finală. Vor întâlni în ultimul meci al grupei Polonia, în timp ce Arabia Saudită se va duela cu Mexicul.

Urmăriți Playsport.ro și pe