5 milioane de euro pentru cel mai în formă jucător de la FCSB: „Am primit ofertă. Acum vin să negocieze”

Robert Zanfir / 04.08.2022, 20:17
5 milioane de euro pentru cel mai în formă jucător de la FCSB: „Am primit ofertă. Acum vin să negocieze”

Gigi Becali (64 de ani) a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu. Portarul FCSB ar fi dorit de o echipă din Franța și una din Portugalia.

Ștefan Târnovanu (22 de ani) i-ar putea urma lui Florin Tănase. Deși Gigi Becali a declarat că nu cedează sub 10 milioane de euro, omul de afaceri s-a răzgândit. Spune că este la un pas să accepte 5 milioane de euro pentru portarul FCSB.

5 milioane de euro pentru cel mai în formă jucător de la FCSB

Ștefan Târnovanu a devenit titularul FCSB după seria de gafe a lui Andrei Vlad. „Messi al portarilor” l-a exasperat pe Gigi Becali la meciul pierdut de roș-albaștri cu FC Argeș, 0-1, în sezonul regular din campionatul trecut.

Între timp, Târnovanu a ajuns să fie curtat de marile campionate ale Europei. Potrivit latifundiarului din Pipera, este dorit de echipe din Franța și din Portugalia.

„Am şi o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. De la 2… a zis îl dai cu 3, cu 4? Am zis 10. A zis acum, a venit cu o ofertă… îl dai cu 5 milioane? Sunt 2 echipe, una din Portugalia şi una din Franţa.

Vin acum să negocieze. Stai să vedem. Dacă iau cinci milioane, nu mă interesează cine mai apără la FCSB. Mă duc eu în poartă. Sunt 5 milioane, sunt şi eu om, nu pot să rezist”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali: „Ce, sunt cersetor, să vând portar?!”

Ștefan Târnovanu ar putea pleca de la FCSB după doar 18 partide. Gigi Becali a cerut inițial 10 milioane de euro pentru goalkeeperul adus de la Poli Iași.

„Am avut ofertă pentru Târnovanu, m-au întrebat dacă vreau două milioane de euro. Ce, sunt cerșetor? Să vând portar… Eu nu vreau să recuperez două milioane, vreau să recuperez 20. Când sunt 20, nu poți să recuperezi două. Trebuie să gestionezi afacerea și să iei 20.

Dacă ai un diamant, trebuie să îl șlefuiești și să iei banii pe cât e valoarea lui. Eu am dat totuși un preț pentru Târnovanu. Am zis că vreau 10 milioane de euro. ‘Păi cum bre nea Gigi’, nu i-a convenit. Păi are 1,98, 21 de ani (n.r. – Târnovanu are 22 de ani), e 10 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la finalul lunii trecute, la Pro Arena.