A cerut-o de nevastă pe Simona Halep! Totul a apărut pe rețelele de socializare și a stârnit un val de reacții

Dragos Stefanescu 15.01.2023, 08:52
A cerut-o de nevastă pe Simona Halep! Totul a apărut pe rețelele de socializare și a stârnit un val de reacții

Simona Halep este suspendată temporar din tenis și nu poate participa la Australian Open. În așteptarea procesului în care va fi judecat cazul ei, românca a devenit foarte activă pe rețelele de socializare. În urmă cu o zi, o fotografie a Simonei a stârnit multe comentarii, un fan chiar cerând-o public în căsătorie.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Simona Halep este suspendată temporar din tenis, după ce a fost găsită pozitiv cu o substanță interzisă, în urma unui test anti-doping efectuat la US Open 2022. Campiona noastră așteaptă acum procesul în care va fi judecat cazul ei. În aceste condiții, Simona nu poate participala Australian Open, primul Grand Slam al anului.

În așteptarea soluționării problemelor, Simona a devenit foarte activă pe rețelele de socializare. Periodic ea își încântă fanii cu fotografii. În cursul zilei de sâmbătă, o fotografie a Simonei a făcut furori în mediul online. Selfiul cu marea noastră campioană a primit zeci de comentarii din partea admiratorilor. Impresionat de noul look al Simonei, un fan mai îndrăzneț chiar a cerut-o public în căsătorie. „O iau de nevastă!”, a scris admiratorul Simonei. ”Ce frumoasă e!”, a comentat un al fan al constănțencei.

Simona Halep își păstrează optimismul. Mesajul campioanei la trecerea dintre ani este elocvent

Anul 2022 a fost unul destul de nefast pentru Simona Halep. În ciuda începutului de sezon extrem de bun, campioana noastră a avut parte de câteva evenimente nedorite. Divorțul de Toni Iuruc și scandalul de dopaj în care a fost implicată i-au adus multe neplăceri marii noastre campioane.

La începutul noului an, Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj optimist, demonstrând încă o dată că este un om foarte puternic. ”2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog”, a scris Simona. Postarea a strâns rapid multe comentarii de la fani din întreaga lume. Printre aceștia, actorul Andi Vasluianu a dorit să o încurajeze pe constănțeancă cu un mesaj sugestiv. ”Deasupra norilor e soare!”, a transmis acesta.

La scurt timp, Simona le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase, dar în mod special lui Andi Vasluianu. Ea i-a asigurat pe toți că nu va renunța la luptă așa de ușor.

Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a transmis Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe