A fost bătută de Simona Halep, dar acum s-a apropiat de Ion Țiriac. Cine este blonda care s-a ocupat de organizarea turneului de la București

Giosanu Catinca / 21.09.2022, 14:42
A fost bătută de Simona Halep, dar acum s-a apropiat de Ion Țiriac. Cine este blonda care s-a ocupat de organizarea turneului de la București

Elena Bogdan era considerată în urmă cu mai bine de un deceniu o jucătoare cu potențial imens, datorită accederii în finala junioarelor de la Roland Garros 2008. Ea nu și-a putut adjudeca victoria la acel moment. Simona Halep s-a dovedit a fi mult mai puternică decât adversara sa.

Cele două jucătoare de tenis sunt de aceeași vârstă, însă Elena Bogdan nu a confirmat formă bună din perioada junioratului.

Fosta adversară a Simonei Halep s-a apropiat de Ion Țiriac

Simona Halep s-a impus fără emoții în finala junioarelor de la Roland Garros 2008. Ea a continuat apoi să impresioneze în circuitul profesionist, lucru pe care Elena nu l-a reușit.

Colega de breaslă a fiicei lui Stere nu a atins nivelul preconizat. Dimpotrivă! Ea a câștigat, de-a lungul carierei, patru turnee la simplu, însă toate ITF. Singura competiție WTA pe care a câștigat-o a fost la dublu, în 2011, în Georgia, alături de Mihaela Buzărnescu.

La un moment dat, Elena s-a confruntat cu probleme financiare. Ea nu a ajuns niciodată pe tabloul principal într-un turneu de Mare Șlem, deși avea potențial. Jucătoarea de tenis a avut noroc că l-a întâlnit pe Ion Țiriac.

Cum a ajuns Elena Bogdan să lucreze cu Ion Țiriac

Fosta adversară a Simonei Halep a ajuns să facă parte din echipa de organizare a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, care a avut loc săptămâna trecută la Centrul Național de Tenis.

Prima dată când fac parte din echipa organizatorică într-un eveniment WTA și trebuie să spun că mi-a plăcut fiecare secundă! Timpul a zburat literalmente și sunt recunoscătoare pentru experiență! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat cu mine, voluntarilor, personalului FRT, arbitrilor și tuturor celorlalți implicați. Voi privi înapoi la acest eveniment cu zâmbetul pe buze.”, a scris Elena Bogdan pe contul oficial de Facebook.