Patima în care căzut Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc și operația la nas. Sportiva nu se mai poate abține

Giosanu Catinca 21.09.2022, 10:48
Patima în care căzut Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc și operația la nas. Sportiva nu se mai poate abține

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fost număr unu mondial, face un pas important după divorț. Sportiva se bucură de viață alături de cei dragi, încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia ei, dar cafeaua și-o bea tot singură.

Cum se simte Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc

Marea noastră campioană pare că își revine după divorțul de Toni Iuruc. Ea a luat o pauză de la viața publică înainte să rupă căsnicia cu omul de afaceri machedon. Fostul lider mondial a dispărut din peisaj tocmai pentru că nu a dorit să dea detalii cu privire la motivul separării.

Prima apariție a avut-o după semnarea actelor de divorț, când a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Nu uita să zâmbești”, a scris marea campioană pe contul oficial de Instagram.

Ulterior, ea a postat o fotografie care o arată veselă, în ciuda momentului delicat prin care trecea.

De ce s-au despărțit, de fapt, Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep a revenit mai târziu cu un mesaj în care a anunțat motivele din spatele divorțului de Toni Iuruc. Marea noastră campioană a ținut să precizeze că-și dorește foarte mult ca presa să păstreze discreția în privința acestui eveniment neplăcut din viața sa.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, a fost mesajul Simonei Halep.

Sportiva pare că a depășit momentele grele

Românca a decis să îți opereze nasul după divorțul de Toni Iuruc. Procesul de recuperare durează în jur de tri luni, motiv pentru care a anunțat că nu va mai juca tenis în acest an.

Fiica lui Stere pare că a depășit momentele grele. Ea a făcut o nouă postare în această dimineață pe rețelele de socializare.

Jucătoarea născută la Constanța le-a arătat fanilor ei cum își începe ziua. Se pare că sportiva își bea singură cafeaua zilele acestea. Fosta lideră WTA a postat o fotografie în care apar mai multe croissante, precum și o cafea bună.

Ocupanta locului 9 în clasamentul mondial a fost suprinsă de jurnaliștii de la prosport.ro în timp ce se închina la Mănăstirea Cașin. Ea nu s-a apropiat de biserică strict pentru că a trecut printr-un divorț. Halep este credincioasă încă de mică. Luna trecută, a fost surprinsă la Catedrala Sfântul Patrick, o biserică romano-catolică din SUA, care este sediul Arhiepiscopiei de New York. Se întâmpla cu câteva zile înainte de startul turneului de Grand Slam de la US Open.