A fost luată cu targa! Dimineața care i-a schimbat în rău viața Valentinei Pelinel

Catinca Giosanu 18.10.2022, 08:44
A fost luată cu targa! Dimineața care i-a schimbat în rău viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a trecut prin chinuri îngroazitoare la sfârșitul anului trecut, când s-a accidentat în timpul unei sesiuni de de karate de intensitate moderată și s-a operat de urgență. Cum s-a recuperat după accident.

Drama trăită de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, a fost ferită de problemele medicale până a început să ia lecții de karate.

Fostul top model s-a accidentat în 2013 la schi, dar a scăpat de probleme după două luni de recuperare. Ea a crezut atunci că va ajunge pe masa de operație. Nu a fost însă nevoie de intervenție chirurgicală!

A trecut printr-o perioadă de recuperare de 6 luni

Blonda a consultat mai mulți medici, după ce a aflat că a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și fisură de menisc de gradul 2-3. Cadrele medicale i-au recomandat opt săptămâni de recuperare, timp în care a stat cu piciorul în orteze, a făcut exerciții speciale și nu a purtat deloc pantofi cu toc.

Dacă și-a revenit atât de ușor după accidentarea de la schi, un antrenament de karate i-a fost fatal. Vedeta de televiziune a ajuns din nou pe mâna medicilor în 2021, când a fost operată de urgență.

”A fost o anumită mișcare, am simțit o durere în genunchi”

Valentina Pelinel a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut după operația suferită la picior. Soția lui Cristi Borcea a făcut câte 3 ore de recuperare în fiecare zi timp de 6 luni. În primele două săptămâni, ea a folosit două cârje, iar în următoarele două i-a fost de ajuns o singură cârjă.

Și stând așa la o cafea cum stăm noi dimineața înainte de antrenament, i-am spus: Tu m-ai învățat de toate, până și kangoo jumps am încercat, doar balet nu am făcut. Dar karate de ce nu m-ai învățat niciodată? De ce nu te-ai gândit niciodată?”

Și ne-am apucat și a fost totul în regulă, până când am făcut o mișcare și a cedat, rupt parțial fiind de atâta timp, putea să cedeze oricum și într-o împrejurare la care nu te aștepți. Ne antrenam deja de 2-3 luni la karate și nu am avut nicio problemă.

A fost o anumită mișcare, am simțit o durere în genunchi, cred că l-am rupt de tot. Era în septembrie anul trecut și în octombrie m-am operat.”, și-a amintit soția lui Cristi Borcea, conform playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe