Eugen Trică i-a vandalizat mașina lui Adrian Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard! Nu i-a venit să creadă”

Robert Zanfir / 22.12.2021, 23:15
Eugen Trică i-a vandalizat mașina lui Adrian Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard! Nu i-a venit să creadă”

Eugen Trică a povestit un episod din relația cu năbădăi pe care o are cu patronul lui FC U Craiova, Adrian Mititelu. Antrenorul și-a amintit cum i-a vandalizat mașina omului de afaceri, fapt care l-a costat o mică avere.

FC U Craiova a încheiat anul abia pe locul 14, cu doar 19 puncte din 21 de etape. Oltenii au început sezonul cu Adi Mutu pe bancă, apoi l-au adus pe Flavius Stoican. În cele din urmă, Adrian Mititelu l-a rechemat pe Eugen Trică. Fostul mijlocaș al oltenilor nu a rezistat însă decât patru meciuri pe banca „juveților”.

Eugen Trică i-a vandalizat mașina lui Adrian Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard! Nu i-a venit să creadă”

Eugen Trică nu a rezistat decât patru meciuri pe banca FC U Craiova, în al treilea său mandat. Adrian Mititelu nu a mai avut răbdare cu omul cu care s-a intersectat în mai multe rânduri la cârma alb-albaștrilor.

„Prima mea ceartă cu Mititelu a fost prin 2010. Eram jucător pe vremea aia, antrenor era Mark Wote. Atunci clubul s-a despărțit de el și eu am stat o etapă-două antrenor interimar.

Săptămâna aceea era meciul cu CFR Cluj. Am jucat la ei, am câștigat campionate… M-am certat cu Mititelu pe un program al echipei, apoi a venit să ia telefoanele jucătorilor. Nu prea avea încredere în jucători. Ca după să aflu că nici în mine nu prea avea, suspectându-mă de niște lucruri”, a povestit Eugen Trică pentru Gsp. Fostul mijlocaș și-a pierdut cumpătul și a avut un gest care l-a costat o mică avere.

„N-am fost de acord să ia telefoanele jucătorilor, am plecat, mi s-a pus pata când am ieșit din cantonament. Atunci i-am spart parbrizul cu un tac de biliard. E un episod care nu-mi face cinste.

Era un Mercedes ultimul model și de nervi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am luat-o ușor spre casă și când a ieșit de acolo nu i-a venit să creadă. Noi ne certăm azi și după cinci minute ne împăcăm”, a mai spus Trică.

40.000 de euro! Aveam de luat vreo 60.000 de euro de la Craiova și atât a vrut el să-mi oprească. S-a dus și la poliție, mi s-a făcut dosar penal și ca să-și retragă acea plângere am renunțat la bani mulți și s-a liniștit treaba. Am plătit scump, dar a fost o greșeală din tinerețile mele
Eugen Trică

FC U Craiova nu are antrenor, dar face transferuri

Rămași fără antrenor după demiterea lui Eugen Trică, oltenii au demarat deja campania de transferuri.

Prima mutare a oltenilor este aducerea lui Gabriel Enache (31 de ani). Fotbalistul de bandă dreapta a fost prezentat oficial în această seară la FC U Craiova. Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract, după încheierea înțelegerii cu echipa Zhetysu Taldykorgan, din Kazahstan. Enache a jucat în campionatul din Kazahstan din martie 2021, după despărțirea de FCSB.

Gabriel Enache, jucător ce a terminat sezonul actual la formația de primă ligă Zhetysu din Kazahstan, unde a evoluat în 25 de partide, a semnat cu Știința! Internaționalul român are în palmares 4 trofee în campionatul românesc și anume: campionatul, cupa și supercupa, cu Astra Giurgiu, și cupa ligii, cu FCSB. De asemenea, fotbalistul polivalent de bandă dreaptă are și 5 convocări la echipa națională
Comunicatul oficial al FC U Craiova.