A intrat dihonia în galeria lui Dinamo. Fanii „câinilor” se atacă între ei după demiterea lui Mircea Rednic

Bădulescu Silvian 24.12.2021, 14:07
A intrat dihonia în galeria lui Dinamo. Fanii „câinilor” se atacă între ei după demiterea lui Mircea Rednic

Demiterea lui Mircea Rednic a creat o nouă problemă la Dinamo București. Suporterii au început să părăsească programul „Doar Dinamo București”, iar conducătorii acestui proiect sunt acuzați din toate părțile. Urmează o iarnă grea pentru alb-roșii, ocupanții locului 15 în Liga 1.

„Timpul ultrașilor a apus”

Concret, după ce Mircea Rednic a fost dat afară, numărul membrilor din programul DDB a scăzut. Dacă înainte de a-l da afară pe „Puriu”, programul număra peste 15.000 de membri, acum acesta are 14900. Mai exact, după anunțul demiterii lui Mircea Rednic, 1,3 cotizanți pe minut a pierdut programul.

Actorul Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”, grupare socios aflată „în opoziție” cu programul DDB, deținător al 20% din acțiunile clubului, i-a criticat dur pe aceștia.

N-a ieșit „Dinamoviști pentru Dinamo” pentru că n-au vrut cei din PCH. Au vrut să distrugă acest proiect ca să facă prostiile pe care le-au făcut.

Timpul ultrașilor a apus. Timpul acestor golănași de 2 lei a apus în toată lumea. Societatea se schimbă și se modernizează din toate punctele de vedere” a declarat acesta pentru Sport Total FM.

Flavius Stoican a fost pus în locul lui Mircea Rednic la cârma echipei, iar lotul se va reuni pe 5 ianuarie. Campionatul începe la sfârșitul lui ianuarie, iar dinamoviștii se deplasează la Pitești, pentru primul meci al anului.

„Acești băieței s-au crezut un fel de capi de mafie”

Pe aceeași notă, Răzvan Oprea a continuat cu acuzele la adresa celor care conduc programul DDB.

Suntem o criză în toată lumea, iar acești băieței s-au crezut un fel de capi de mafie, un fel de bomboana de pe nu știu ce colivă. Au făcut numai prostii. N-au înțeles nimic din ceea ce înseamnă socios, din ceea ce înseamnă un parteneriat comunitar într-un proiect”.

În „opoziție” cu DDB, acesta a scos în evidență lucrurile realizate de Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”.

Banii strânși de Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” s-au dat toți la Dinamo sub formă de obiecte, pentru copii și juniori. S-au dat mașini de spălat profesionale pentru echipamente, echipamente de joc, mingi, iar pentru echipa mare s-au cumpărat echipamente care s-au donat în valoare de 25.000 de euro. Le-am donat pentru că altfel nu puteam să le dăm banii” a concluzionat acesta.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, anunță sfârșitul la Dinamo.

Se alege praful la Dinamo. Stoican e un antrenor tânăr, dar n-are niciun viitor la Dinamo. Dinamo este la pământ din toate punctele de vedere. N-ai jucători la Dinamo. Cei din spate (n.r. Badea, Juhasz, „Tata” Nițu) sunt păcăliți, se lasă storși de bani” a spus acesta.

Urmăriți Playsport.ro și pe