A lăsat-o pe Simona Halep pentru o colegă de echipă a constănțencei! Patrick Mouratoglou i-a propus o colaborare celei mai provocatoare jucătoare de tenis din România

Ștefănescu Dragoș 13.11.2022, 16:21
A lăsat-o pe Simona Halep pentru o colegă de echipă a constănțencei! Patrick Mouratoglou i-a propus o colaborare celei mai provocatoare jucătoare de tenis din România

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis ale României din ultimii ani. Din păcate, parcursul excelent al Mihaelei a fost stopat de o accidentare gravă. Recent, ea a vorbit despre perioada junioratului și a dezvăluit că a fost ofertată de Patrick Mouratoglou.

Mihaela Buzărnescu, ofertată de Patrick Mouratoglou

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România în ultimii ani. În 2018, Mihaela a ajuns până pe locul 20 WTA și părea că va putea forța intrarea în topul celor mai bune 10 jucătoare ale lumii. Din păcate, o accidentare groaznică suferită în turul 2 la Montreal, în meciul cu Elina Svitolina, a stopat ascensiunea Mihaelei. După o pauză de 6 luni, românca nu a mai putut reveni la forma sa de altădată.

Recent, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre perioada junioratului. Ea a dezvăluit că datorită performanțelor foarte bune obținute a fost remarcată de mai multe academii de tenis importante. Chiar Patrick Mouratoglou a vrut să o ia pe Mihaela la academia lui.

Am fost numărul 1 în Europa, la 14 ani, la 16 ani… Am câştigat Master-urile, campioană naţională şi europeană la junioare, adică a fost aşa trecere… După aceea, imediat, am făcut puncte şi la senioare şi era super OK. Adică eram chiar… toţi vorbeau de mine.

Mouratoglou, am fost la ei, voiau să mă ia, au insistat să mă ia să mă antrenez la ei… Au mai fost două academii din America… Aveam între 16 şi 18 ani. După ce am ieşit eu campioană europeană şi am câştigat Masters-ul la juniori.

Chiar sunt fericită de tot ce am realizat la viaţa mea, indiferent de accidentări şi aşa mai departe. Chiar am făcut lucruri pe care mulţi şi le doresc. Cred că ar trebui să fiu mult mai mândră de mine”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Orange Sport.

Mihaela Buzărnescu are încredere deplină în Simona Halep. ”Nu cred că ar face așa ceva”

După ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, reacțiile din lumea sportului nu s-au lăsat prea mult așteptate.

În exclusivitate pentru Playsport.ro, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre situația în care se află fostul număr 1 mondial. Mihaela a fost foarte surprinsă de această veste însă are încredere totală că Simona nu a luat acea substanță pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive.

A fost o mare surpriză și pentru mine. Îmi pare foarte rău. Sunt convinsă că e o neînțelegere. Nu cred că Simona ar face așa ceva. N-ar fi avut niciun motiv să recurgă la o asemenea metodă”, a spus Mihaela Buzărnescu în exclusivitate pentru Playsport.ro.