O peluză a stadionului din Clinceni va purta numele lui John Ene

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 09:02
O peluză a stadionului din Clinceni va purta numele lui John Ene

La scurt timp după dispariţia lui John Ene, oficialităţile din Clinceni au transmis că acestuia îi va fi acordat post-mortem titlul de cetăţean de onoare. O peluză a stadionului din Clinceni îi va purta, de asemenea, numele.

John Ene a murit miercuri dimineaţă. Din primele informaţii ale medicilor, fostul antrenor de portari de la Academica Clinceni a suferit un infarct în somn. El a fost găsit fără suflare de propriul fiu minor.

De astăzi, marea familie Academica Clinceni are un membru mai puţin, prin decesul colegului, prietenului nostru, Ene John. Un Om deosebit, educat, cu mult bun simţ, implicat în întreaga activitate sportive, educaţională a comunităţii noastre. A lucrat cu foarte mulţi jucători tineri la nivel de copii şi juniori, cărora le-a pregătit primii paşi în viaţă. Pentru toate acestea, comunitea locala Clinceni, Academica Clinceni multumeşte OMULUI Ene John Adrian şi propunem în prima şedinţă acordarea titlului de Cetăţean de Onoare şi Peluza Sud a stadionului «Clinceni Arena» să se numească «Peluza ENE JOHN»”, a transmis clubul ilfovean, Academica Clinceni.

Rezultate istorice pentru Clinceni

John Ene a scris istorie pentru micuţa grupare din judeţul Ilfov. Cu Ene pe post de antrenor pentru portari, Academica a reuşit să ajungă, în premieră, pe prima scenă a fotbalului românesc. Ilfovenii au obţinut, de asemenea, şi un istoric loc cinci în prima divizie.

Timp de 15 ani şi-a desfăşurat activitatea în cadrul echipelor ce a reprezentat comuna noastră în diferite competiţii, Inter Clinceni şi Academica Clinceni. Cu cea din urmă a reuşit o promovare istorică în Liga 1, cu un buget redus, dar cu multă muncă şi implicare alaturi de stafful tehnic şi de un grup de jucătorii de mare caracter, care l-au considerat în primul rând prietenul lor. În anul ce a urmat, 2021, a reuşit o nouă performanţă – clasarea pe locul cinci în playoff-ul Ligii 1”, a mai comunicat clubul Academica Clinceni.

Sursa foto: digisport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe