A mințit Gigi? Rușii ar oferi doar jumătate din milioanele visate de Becali

Marian Cărăvan 28.12.2020, 09:55
A mințit Gigi? Rușii ar oferi doar jumătate din milioanele visate de Becali

Gigi Becali speră în continuare să facă bani frumoși de pe urma „perlelor” sale. Numai că va trebui să se miște repede dacă vrea să vândă cât mai aproape de prețul cerut. Dennis Man este unul dintre fotbaliștii vizați pentru un tranfer în străinătate. Dar rușii de la Kuban Krasnodar ar oferi doar jumătate din milioanele visate de Becali.

Rușii de la Kuban Krasnodar ar oferi doar jumătate din milioanele visate de Gigi Becali

În acest sezon, Dennis Man a marcat 12 goluri în 14 meciuri și este golgheterul Ligii 1. „Dubla” din derby-ul cu Universitatea Craiova i-a consolidat statutul de golgheter și a readus-o pe FCSB pe prima poziție a clasamentului. Începutul anului 2021 îi va găsi pe roș-albaștri în fotoliul de lider și cu perspectiva cuceririi unui nou titlu după o pauză de șase ani. Dar Gigi Becali nu se mulțumește doar cu atât. Mult mai încântat ar fi dacă ar reuși să-și vândă „perlele” la prețul dorit. Încă ține de bani în cazul lui Dennis Man. Patronul FCSB a spus în dese rânduri că vrea nu mai puțin de 15 milioane de euro pentru actualul golgheter al Ligii 1.

Totodată, Gigi Becali a afirmat la Digi Sport că există o ofertă concretă pentru Dennis Man, de 13 milioane de euro, venită din Italia. Asta după ce în primăvară vorbea chiar de 15 milioane. Realitatea este însă alta. Cei interesați de transferul fotbalistului sunt rușii de la Kuban Krasnodar. Însă oferta este cu mult mai mică decât cea avansată de patronul FCSB. Rușii ar oferi doar jumătate din milioanele visate de Becali. E, totuși, cel mai bun preț oferit pentru transferul lui Dennis Man. Krasnodar oferă șapte milioane de euro pentru golgheterul Ligii 1, cu mult mai puțin decât speră Gigi Becali să obțină de pe urma „perlei sale”, informează GSP.

Rusii de la Kuban Krasnodar ofera doar jumatate din milioanele visate de Becali pentru transferul lui Dennis Man
Rusii de la Kuban Krasnodar ofera doar jumatate din milioanele visate de Becali pentru transferul lui Dennis Man

Dennis Man, golgheterul Ligii 1

Dennis Man a ajuns la 12 reușite în acest sezon și este golgheterul Ligii 1.  Dennis Man ar putea pleca chiar din această iarnă de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali este aproape de transferul carierei. Monitorizat de mai multe echipe în ultimele luni, golgheterul Ligii 1 ar putea ajunge în curând la un alt club.

Rămâne de văzut ce traseu va avea Dennis Man, dacă Gigi Becali va accepta oferta celor de la Kuban Krasnodar. Rușii oferă doar jumătate din milioanele visate de Becali. Kuban Krasnodar e gata să pună pe masă 7 milioane de euro, sumă care ar putea fi suplimentată cu alte 4 milioane, în funcție de prestațiile lui Dennis Man și de rezultatele echipei din Rusia.

Kuban Krasnodar e pe locul 7 în Rusia.

Dennis Man, 22 de ani, este golgheterul Ligii 1. Fotbalistul de la FCSB are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe