Gigi Becali: ”Eu am inventat moda în România! Botezatu și Ciucu copiau hainele de pe mine”

Sorin Chiriac 27.12.2020, 11:50
Gigi Becali: ”Eu am inventat moda în România! Botezatu și Ciucu copiau hainele de pe mine”

Gigi Becali nu se pricepe doar la fotbal. Patronul FCSB este convins că e și un as al stilului vestimentar. ”Eu am inventat moda în România!”, spune extravagantul milionar. El este convins că e o virtute să te îmbraci simplu, ”ca un călugăr”. Totuși, Gigi plusează: ”Botezatu și Ciucu copiau hainele de pe mine”.

Gigi Becali: ”Eu am inventat moda în România! Botezatu și Ciucu copiau hainele de pe mine”

Gigi Becali a revenit în forță în viața publică. Cunoscut pentru costumele sale extravagante, latifundiarul din Pipera declară acum că s-a schimbat și că nu mai este interesat de acest aspect. Totuși, omul de afaceri s-a lăudat cu ținutele pe care le avea în trecut. Mai mult, acesta susține că de la el s-au inspirat mai mulți designeri români.

Nu are rost să spun cum am fost eu… Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa!

Catalin botezatu_elegant
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români

”Mă îmbrac simplu, ca un călugăr”

Gigi Becali spune că acum nu mai este interesat de felul în care este îmbrăcat, pentru că asta înseamnă ”deșertăciune”. De când și-a întros fața către Dumnezeu, patronul FCSB și-a schimbat radical viața.

Vedeți cum m-am îmbrăcat acum… Mă vedea lumea. Dar pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune!

Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta. E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a declarat Gigi Becali la România TV.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe