A părăsit-o pe fata lui Gigi Becali și s-a cuplat cu o fostă miss. Cine a fost femeia pentru care a renunțat la Alexandra

Ștefănescu Dragoș / 05.08.2022, 11:02
A părăsit-o pe fata lui Gigi Becali și s-a cuplat cu o fostă miss. Cine a fost femeia pentru care a renunțat la Alexandra

În urmă cu câțiva ani, Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a avut o relație cu Mihnea Grigoriu. Relația dintre cei doi s-a terminat însă brusc după ce Mihnea a ales să se vadă cu un fotomodel aflat în plină ascensiune.

Pentru cine a părăsit-o iubitul pe Alexandra Becali

În urmă cu câțiva ani, Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a avut o relație de lungă durată cu Mihnea Grigoriu. Tânărul face parte parte dintr-o familie extrem de înstărită. Tatăl lui Mihnea este Dan Constantin Grigoriu. Acesta este general în cadrul Serviciului Român de Informații, iar potrivit unor informații din anturajul său, are o avere considerabilă.

Relația dintre cei doi s-a terminat însă brusc, după ce Mihnea a ales să se întâlnească cu o altă tânără. Aleasa acestuia a fost Denisa Hodișan, un fotomodel în plină ascensiune. Aceasta a participat la mai multe concursuri de miss. Ea chiar a cucerit titlul de Miss Planet 2019 în cadrul unui concurs desfășurat la Tbilisi, unde a fost însoțită chiar de Mihnea Grigoroiu.

Fiica lui Gigi Becali, proiect imobiliar unic în România

Gigi Becali este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Finanțatorul FCSB s-a implicat de-a lungul timpului mai ales în domeniul imobiliar.

Două dintre fiicele sale, Teodora (27 de ani) și Alexandra (25 de ani), au intrat și ele în lumea afacerilor. Cele două tinere au demonstrat deja că îi calcă pe urme celebrului lor tată și au dat dovadă de multă inventivitate. Cu sprijinul lui Gigi Becali, Teodora și Alexandra au demarat mai multe proiecte imobiliare de lux pe câteva terenuri care îi aparţin tatălui lor.

Dumitru Dragomir este și el implicat în mai multe proiecte imobilire. El construiește câteva blocuri pe un teren cumpărat de la Gigi Becali, chiar în vecinătatea construcțiilor Alexandrei. Fostul președinte al LPF s-a declarat impresionat de complexul rezidențial construit de fiica lui Gigi Becali. Dragomir susține că este ceva unic în România.

Astea blocurile amândouă sunt ale mele. La etajul 8 sunt penthousuri cu piscine, cu d-astea… În 8-10 luni se mută lumea în ele.

Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie.

Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.