A picat transferul lui Deian Sorescu! Dinamo ratează prima șansă de a-și rotunji veniturile

Olteanu Ștefan 13.01.2022, 13:53

Transferul lui Deian Sorescu e blocat din nou, după ce Dinamo a refuzat o propunere sosită din Polonia. Rakow Czestochowa, ocupanta locului 3 din campionatul polonez, ar fi făcut o ofertă oficială pentru fotbalistul „câinilor”. Cu toate acestea, suma nu a fost considerată satisfăcătoare și propunerea nu a fost acceptată. Totuși, negocierile dintre cele două formații ar putea continua.

Transferul lui Deian Sorescu în Polonia e din nou sub semnul întrebării

Presa din Polonia, care citează blogul emanuelroșu.ro, confirmă interesul clubului Rakow Czestochowa pentru transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo. Mai mult, conform weszlo.com, ocupanta locului 3 din campionatul polonez ar fi făcut și o ofertă oficială pentru achiziționarea internaționalului român. Însă, suma oferită nu este pe placul conducerii din Ștefan cel Mare și propunerea a fost refuzată.
Cu toate acestea, discuțiile dintre cele două părți vor continua și polonezii sunt convinși că se poate ajunge la o înțelegere în privința mutării.

Deian Sorescu a fost urmărit de mai multe cluburi din Polonia încă din vara trecută. Printre formațiile interesate atunci s-a numărat și Legia Varșovia, deținătoare a 15 titluri de campioană națională.

Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a declarat și Cristian Cernodolea, fostul reprezentant al lui Sorescu, la începutul acestui an.

Deian Sorescu se află în conflict cu fanii lui Dinamo

Deian Sorescu a fost certat și dezbrăcat de tricou de suporterii lui Dinamo, la scurt timp după înfrângerea cu CS Mioveni, scor 1-2 în runda cu numărul 20. În urma acestui episod, jucătorul a spus că s-a ajuns prea departe și nu mai vrea să joace pentru „câini”.
Totuși, în cadrul unei ediții a emisiunii PlaySport LIVE, Cornel Dinu a spus că Sorescu are și el o parte de vină, deoarece nu avea ce căuta printre fani la finalul partidei.

Depinde despre ce vrei să vorbim. În primul rând, discuția ar putea fi lungă. Lucrurile sunt foarte clare. Fotbalul, handbalul și tot ce vreți dumneavoastră, sunt o formă a teatrului în mișcare cu efort sportiv. În fotbal, sigur că este tot o formă de teatru. Trebuie să existe un respect, un atașament incontestabil, ca în orice reprezentație teatrală, între jucători și ceea ce înseamnă spectatori. Deci între sală și scenă. Este firesc, indiferent de situație, mai ales la ceea ce reprezintă suflarea dinamovistă, să te apropii. Pentru că te încurajează. Dar ați văzut vreodată la teatru ca cineva din public se urce pe scenă?
Mie nu mi s-a întâmplat niciodată. Lucrurile sunt denaturate, trăim niște timpuri dramatice. Principalul vinovat, după părerea mea, este Sorescu.
E de apreciat ce fac suporterii, dar lucrurile depășesc un normal. Nu știu dacă e vorba de galeria nord, dacă e sud-ul”, a spus Cornel Dinu, la PlaySport LIVE.

EXCLUSIV. Salariul lui Sorescu, moștenire de la Cortacero, crește, anual, și-i îngrozește pe șefii lui Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe