A plecat de lângă Man și Mihăilă și a ajuns la PAOK, sub comanda lui Răzvan Lucescu! Parma plătea 5 milioane de euro pe el în toamna trecută

Giosanu Catinca / 17.07.2021, 19:40
A plecat de lângă Man și Mihăilă și a ajuns la PAOK, sub comanda lui Răzvan Lucescu! Parma plătea 5 milioane de euro pe el în toamna trecută

Răzvan Lucescu este antrenorul care a adus ultima performanță mare a Rapidului, sfertul de finală din Cupa UEFA din sezonul 2005 – 2006, pierdut cu FCSB. Acum, el se află pe banca celor de la PAOK, iar sub comanda lui va ajunge un internațional de la Parma. Fotbalistul a plecat de lângă Dennis Man și Valentin Mihăilă pentru a merge la formația antrenată de tehnicianul român. Parma plătea cinci milioane de euro pe el în toamna trecută.

A plecat de lângă Man și Mihăilă și a ajuns la PAOK, sub comanda lui Răzvan Lucescu!

Fiul lui Mircea Lucescu a adus până acum mai mulți jucători liberi de contract. Printre cei transferați se numără portughezul Nelson Oliveira, Tzimas, precum și Asteras Tripolis. Acesta din urmă a fost transferat pentru 350 de mii de euro.

O altă achiziție este cea a lui Jasmin Kurtic, de la Parma. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani mai avea contract până în 2023. După retrogradarea echipei retrogradate în serie B însă, jucătorul a cerut să plece. Toate acestea au necesitat eforturi, deoarece el abia fusese cumpărat de la SPAL pentru 5 milioane de euro.

Parma plătea 5 milioane de euro pe el în toamna trecută

Gruparea emiliană a fost de acord ca Jasmin Kurtic să fie împrumutat pentru două sezoane la PAOK Salonic, cu condiția ca grecii să plătească integral salariul mijlocașului Parmei, adică peste un milion de euro pe sezon. Concret, Jasmin Kurtic are un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, potrivit kingsport.ro.

Deși a început să facă transferuri, antrenorul român a spus, la un moment dat, că nu va propune niciun jucător român la PAOK. Tehnicianul a transmis că va aştepta să vadă ce planuri are directorul sportiv sau membri scoutingului grecilor.

Nu sunt un antrenor care să lucrez şi să cer în special anumiţi jucători, întotdeauna am lucrat cu cei de la scoutingul clubului sau cu directorul sportiv. Clubul îmi propune, deci cam aşa merg lucrurile. Nu sunt eu cel care să cer nume de jucători.”, a declarat Răzvan Lucescu.

Oficialul a vorbit și despre aşteptările pe care le are lumea de la el în Grecia.

Sunt un antrenor care a câştigat foarte mult în Grecia. E normal ca lumea să aibă foarte multe aşteptări de la noi. Va fi o presiune imensă pentru că toţi vor aştepta ca noi imediat să facem şi să reuşim ceea ce era deja în al doilea an de lucru. Sunt conștient de asta şi că sunt acolo că trebuie să câştig. Nu câştig, sunt alţii care vor veni să încerce să câştige.”, a mai spus Lucescu.