A ratat Dinamo o șansă uriașă să devină un club milionar? „Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!” Totul a picat în ultima clipă

Bogdan Solomon 28.03.2023, 11:32
A ratat Dinamo o șansă uriașă să devină un club milionar? „Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!” Totul a picat în ultima clipă

Fanii dinamoviști au răsuflat ușurați la aflarea veștii că Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni unui grup financiar din care face parte și fostul oficial al Rapidului, Andrei Nicolescu, dar anunțul unui cunoscut om de afaceri nu îi va bucura deloc. Echipa ar fi ratat investiții de milioane de euro.

Dinamo, la un pas să devină club milionar? Anunț incredibil pentru fani

Adrian Thiess – nimeni altul decât organizatorul amicalului de gală cu Barcelona, disputat cu 11 ani în urmă – a dezvăluit că oamenii de afaceri pe care i-a propus puteau transforma Dinamo într-un club milionar. Potrivit spuselor sale, aceștia ar fi fost dispuși să investească sume de care nu a mai beneficiat nicio formație din campionatul românesc.

Numele lor a rămas, însă, învăluit în mister, pe fondul contractului de confidențialitate dintre părți. Cert este că mutarea a avut șanse să se realizeze, dar a picat în ultimul moment.

„ Eu ştiu cine erau. Nu există nicio echipă în România care să aibă astfel de investitori. Nu am cum să zic pentru că am un contract, un Non-Disclosure Agreement (n.r. contract de confidenţialitate) semnat, prin care evident nu pot să îl fac public, dar cu siguranţă ar fi arătat altfel peisajul. Ar fi fost bine pentru toate echipele. În fine. Este o poveste trecută”, a declarat Adrian Thiess pentru fanatik.ro.

Cuvinte de laudă pentru Andrei Nicolescu: „Un avocat foarte smart”

Cu toate că Dinamo a ratat șansa uriașă de a deveni un club milionar, omul de afaceri și-a exprimat convingerea că viitorul sună bine sub umbrela noului grup financiar. Discuția purtată cu Andrei Nicolescu, pentru care are numai cuvinte de laudă, l-a convins că este vorba despre un proiect serios.

„Știu foarte bine (n.r. ce se întâmplă la Dinamo), pentru că, evident, mă văd cu domnul Badea foarte des şi discutăm şi acest lucru. L-am cunoscut pe unul dintre ei (n.r. noii proprietari_ Este un avocat foarte smart.

Mi-a povestit în mare ceea ce îşi doreşte acolo şi chiar cred că aceşti investitori fac ceea ce îşi propun. Este o altă abordare. Nu vreau să comentez de altcineva. Dar cred că vor face un lucru bun. Acum, repet, o discuţie la o cafea.

Este un brand foarte puternic în România care, din păcate, a fost distrus sau condus prost. Cu siguranţă, dacă există o echipă de oameni cu viziune, pot să repoziţioneze Dinamo pe harta fotbalului european sau măcar românesc”, a mai spus Adrian Thiess, respingând vehement posibilitatea de a se implica financiar la Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe