A renunțat la o avere impresionantă ca să o ceară pe Lili Sandu de soție pe Arcul de Triumf. Bogdan Stelea a divorțat de fosta nevastă pentru că s-a îndrăgostit nebunește de altă femeie

Alex Matei 27.03.2023, 09:40
A renunțat la o avere impresionantă ca să o ceară pe Lili Sandu de soție pe Arcul de Triumf. Bogdan Stelea a divorțat de fosta nevastă pentru că s-a îndrăgostit nebunește de altă femeie

Bogdan Stelea are o poveste de viață foarte interesantă. Fostul fotbalist român, care a jucat pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990, 1994 și 1998, a renunțat la o avere impresionantă ca să o ceară pe Lili Sandu de soție. El a divorțat de fosta nevastă pentru că s-a îndrăgostit iremediabil de altă femeie.

Bogdan Stelea, decizie incredibilă după ce s-a îndrăgostit de Lili Sandu

Bogdan Stelea și Dana Badea s-au despărțit după 12 ani de relație. Portarul a renunțat la mariajul cu prima soție pentru că i se aprinsese călcâiele după o tânără cunoscută. Este vorba despre Lili Sandu, fosta vedetă a celor de la Kanal D.

Procesul de divorț a fost intentat chiar de Stelea. El le-a spus majistraților că între el și fosta parteneră de viață nu mai există înțelegere. Fostul portar nu a spus niciodată că a decis să rupă mariajul cu Dana Badea din cauză că s-a îndrăgostit nebunește de Lili Sandu. Presa centrală arată, totuși, că acesta a fost principalul motiv al despărțirii de Dana.

Averea foștilor soți a fost împărțită după divorţ, dar Badea a ieșit in dezavantaj, conform gsp.ro. El s-ar fi ales cu două apartamente în București, o mașină Toyota Land Cruiser și 100.000 de dolari. În schimb, Dana s-a ales cu o avere impresionantă.

A renunțat la o avere impresionantă ca să o ceară pe Lili Sandu

Bogdan Stelea s-a gândit să o ceară de soție pe Lili Sandu pe Arcul de Triumf, dar nu a fost lăsat să își ducă planul la bun sfârșit. Autoritățile i-au refuzat cererea. Chiar și așa, cuplul s-a logodit. Cei doi nu au rezistat decât șapte ani împreună. Relația lor s-a destrămat din cauza geloziei excesive a fostului fotbalist.

Bogdan Stelea și Lili Sandu s-au separat în iarna lui 2005. Ulterior, fostul fotbalist s-a căsătorit din nou. El și-a refăcut viața alături de Mirela Popa, care lucrează ca notar. El nu a rezistat nici alături de aceasta. Și-au oficializat relația în 2008, dar în aprilie 2014 au punct punct căsniciei.

Acum, Lili Sandu se iubește cu Silviu Țoiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt ani și au împreună un copil. Fostei soliste de la Trinity îi merge foarte bine, dovadă imaginile pe care le postează pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe