A treia „descălecare” a lui Cosmin Olăroiu la FCSB, pusă la cale de suporteri. Gheorghe Mustață: „Mi-a spus că ar veni și gratis”

Mihai Rosoiu / 25.05.2021, 08:01

A treia „descălecare” a lui Cosmin Olăroiu la FCSB, pusă la cale de suporteri. Gheorghe Mustață: „Mi-a spus că ar veni și gratis”
Dacă nu e Marius Șumudică, ar putea fi Cosmin Olăroiu. Scenariul unei a treia „descălecări” a lui Cosmin Olăroiu la FCSB nu mai e doar un vis. Liderul suporterilor roș-albaștri a făcut un anunț suprinzător în miez de noapte. Într-o intervenție la Radio Sport 1, Gheorghe Mustață a confirmat varianta, precum și o discuție pe care ar fi avut-o cu „Oli”.

Pentru ca mutarea să se producă, Olăroiu trebuie să își rezolve, însă, o mare problemă. Odată lămurite lucrurile, „șeicul” ar putea reveni în fotbalul românesc după o pauză de 14 ani.

Condiția pentru a treia „descălecare” a lui Cosmin Olăroiu la FCSB

După experiementele Nicolae Dică, Bogdan Andone, Bogdan Vintilă sau Toni Petrea, FCSB ar putea avea un antrenor cu ștaif. Cosmin Olăroiu i-ar fi confirmat lui Gheorghe Mustață că e gata să preia FCSB. Cu Oli pe banca tehnică, echipa lui Gigi Becali a reușit ultima mare performanță internațională. Semifinala Cupei UEFA, rămâne o bornă de neegalat pentru echipele românești în competițiile continentale.

Cosmin Olăroiu este unul dintre favoriții fanilor FCSB
Cosmin Olăroiu este unul dintre favoriții fanilor FCSB

Astfel, revenirea lui Cosmin Olăroiu la echipa bucureșteană ar însemna o adevărată lovitură de imagine pentru Gigi Becali.

Într-un intervenție la Radio Sport 1, Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a dezvăluit o discuție bombă pe care ar fi avut-o cu Oli:

A spus că ar veni gratis pentru suporteri și pentru Steaua (n.r. FCSB) dacă și-ar rezolva mai repede problema din China de unde are de luat mai mulți bani. Nu mi-am permis să îl întreb câți bani. Mi-a spus că e un litigiu acolo și nu poate veni ca antrenor. Omul acolo a muncit, a câștigat un campionat în istoria clubului.”, a precizat Mustață.

Gigi Becali a vorbit despre o posibilă revenire a lui Olăroiu

Relațiile dintre patronul FCSB, Gigi Becali, și Cosmin Olăroiu sunt excelente. Cei doi au rămas amici și după pelerinajul tehnicianului în Orient, acolo unde a devenit o adevărată legendă.

După ce FCSB a eșuat, din nou, în încercarea de a cuceri titlul național, Gigi Becali a vorbit despre o revenire a lui Cosmin Olăroiu la FCSB:

Oli poate să vină oricând la echipă. Doar trebuie să spună că vrea!”, a punctat latifundiarul din Pipera după ce a fost întrebat dacă venirea fostului său colaborator este posibilă.

Există însă problema litigiului din China, care-l obligă pe Cosmin Olăroiu să bată pasul pe loc. Odată rezolvate problemele cu Jiangsu Suning, tehnicianul român ar putea demara negocierile cu orice club interesat de serviciile sale. Inclusiv cu FCSB, echipa la care a cunoscut notorietatea ca antrenor.