Accidentare urâtă pentru Emma Răducanu! Fotografii au observat urmele lăsate de efortul din US Open 2021

Ștefănescu Dragoș / 24.09.2021, 20:09

Emma Răducanu a reușit să câștige US Open devenind noua regină tenisului mondial. Performanța sportivei cu origini românești a impresionat o lume întreagă. La două săptămâni de la US Open, pe piciorul Emmei Răducanu încă se văd urmele accidentării urâte suferite în finală.

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

Turneul US Open 2021 va rămâne cu siguranță în istoria tenisului mondial. Turneul american de anul acesta a avut parte de cea mai mare surpriză a tenisului din ultimii ani. Finala feminină a fost disputată de două sportive relativ anonime și extrem de tinere. Emma Răducanu (18 ani) și Leylah Fernandez (19 ani) s-au înfruntat în ultimul act de la US Open 2021. Numele celor două finaliste au fost surprinzătoare și pentru cei mai înfocați fani ai sportului alb.

Cele două tinere sportive au oferit un spectacol de gală dovedind o maturitate ieșită din comun, în ciuda vârstei lor. După un meci pe care l-a dominat categoric, Emma Răducanu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, reușind să intre în istorie prin performanța ei. Emma este prima sportivă care a reușit să câștige marele trofeu venind din calificări.

Triumful Emmei Răducanu la US Open a fost îndelung aclamat de mari vedete ale tenisului și nu numai. După acest succes istoric, sportiva cu origini românești a devenit peste noapte noua regină a tenisului mondial.

Accidentare urâtă pentru Emma Răducanu

La două săptămâni de la triumful istoric din finala de la US Open, pe piciorul Emmei Răducanu se văd încă urmele unei accidentări. O cicatrice urâtă se vede încă pe genunchiul stâng al sportivei cu origini românești, dovedind gravitatea accidentării suferite în finala de la US Open.

În timpul finalei de la turneul american, Emma a avut nevoie de un time out medical după ce a alunecat pe ciment și a început să sângereze la genunchiul stâng. Accidentarea a avut loc chiar în game-ul în care Emma servea pentru câștigarea meciului. Leylah Fernandez a fost deranjată că Emma a luat un time out medical la minge de break pentru canadiancă. Conform regulamentului, medicul trebuie să intervină imediat atunci când un jucător sângerează, deci time out-ul medical a fost inevitabil. După meci, Fernandez a declarat că nu știa cât de gravă este accidentarea Emmei și din acest motiv a vociferat după ce a fost întreruptă partida.

Nu știam cât de serioasă a fost căzătura sa, din acest motiv m-am dus la arbitru să îl întreb. S-a întâmplat în căldura momentului. A fost păcat pentru mine că s-a întâmplat tocmai când eram în formă, dar ăsta e sportul, trebuie să merg înainte”, a spus Leylah Fernandez.