Accidentarea Simonei Halep le-a dat peste cap planurile organizatorilor de la Charleston. Ce mesaj i-au transmis româncei

Olteanu Ștefan / 25.03.2022, 17:21
Accidentarea Simonei Halep le-a dat peste cap planurile organizatorilor de la Charleston. Ce mesaj i-au transmis româncei

Planurile organizatorilor de la Charleston au fost date peste cap de accidentarea Simonei Halep, care a suferit o ruptură musculară în Statele Unite ale Americii. Sportiva din Constanța s-a accidentat în semifinala de la Indian Wells, pierdută în compania polonezei Iga Swiatek, scor 6-7 (6), 4-6. Astfel, românca și-a anunțat retragerea de la Miami Open, Charleston și Billie Jean King Cup.

Accidentarea Simonei Halep le frânge din nou inima organizatorilor de la Charleston. Debutul ei la turneu se amână

Visul organizatorilor de la Charleston de a vedea evoluția Simonei Halep la turneul lor se amână din nou. Sportiva din Constanța trebuia să participe în premieră la competiția din acest an, după ce în urmă cu o săptămână își anunțase prezența prin intermediul unui clip video.

Luna viitoare va fi pentru prima oară când voi participa la turneul de la Charleston. Abia aștept să ajung”, spunea Halep, pe paginea de Twitter care promovează turneul de la Charleston.

Această campioană de Grand Slam va încinge atmosfera la Charleston în doar 16 zile”, anunțau și organizatorii, cu mult entuziasm.

Din nefericire, în doar câteva zile planurile acestora au fost date peste cap. Simona Halep a efectuat un RMN și a descoperit că are o ruptură musculară, ce o va ține departe de teren cel puțin trei săptămâni.
Astfel, ea s-a retras de la Miami Open, de la Charleston și ratează inclusiv înfruntarea cu Polonia din Billie Jean King Cup (FED Cup).

În urma anunțului făcut de Simona Halep, organizatorii turneului de la Charleston au venit cu o nouă reacție:

O să îți simțim lipsa la turneul de la Charleston de săptămâna viitoare. Dar îți urăm să ai parte de o recuperare rapidă și sperăm să ne vedem în 2023”, i-au transmis organizatorii.

Simona Halep trebuia să participe la Charleston și în 2020, însă nici atunci nu a fost prezentă la turneu

Se pare că debutul Simonei Halep la Charleston se va amâna în continuare. Participarea ei în 2022 ar fi însemnat o premieră, după ce în 2020 nu și-a putut onora prezența din cauza pandemiei.

Abia aștept să joc la Charleston pentru prima dată în carieră. Ar fi trebuit să particip în 2020. Dar din păcate a fost pandemia de coronavirus și n-am mai avut șansa. Am auzit multe lucruri frumoase despre oraș și despre turneu, așa că abia aștept să ajung acolo și să debutez pe zgura verde”, spunea Simona Halep, în decembrie, conform site-ului oficial al competiției, creditonecharlestonopen.com.

Turneul de la Charleston are loc în perioada 4 – 10 aprilie 2022. Competiția face parte din categoria WTA 500 și are premii totale în valoare de 888.636 de dolari. În lipsa Simonei Halep, organizatorii se vor bucura de prezența unor jucătoare importante precum Iga Swiatek, Paula Badosa, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza.

Veste groznică pentru Simona Halep. Când poate reveni pe teren după accidentare. Roland Garros în pericol?