Această fetiță este noua senzație a gimnasticii din România. Vei fi surprins să afli, însă, cine e tatăl

Giosanu Catinca / 07.09.2021, 14:53

O fetiță în vârstă de doar nouă ani face senzație în lumea gimnasticii românești. Mulți vor rămâne surprinși când vor afla cine este tatăl ei. Micuța a obținut până acum trei medalii de aur. Și nu are nici măcar zece ani. Părinții trebuie să fie foarte mândri de ea. Însă până vom afla cât de bucuroși sunt aceștia pentru performanțele fiicei lor, haideți să aflăm cine sunt ei.

Fiica unui mafiot de temut, medaliată cu aur

Elisa este fiica mijlocie a lui Costel Corduneanu și a iubitei lui, Grațiela Cercel. Puștoaica a reușit o serie de rezultate formidabile, în contextul în care practică de foarte puțin sportul care a consacrat-o pe Nadia Comăneci. Numai la Cupa Ghimbav, concurs național care a avut loc la Brașov, a câștigat trei medalii de aur. Puștoaica a reușit aceste performanțe la cerc, panglică și individual compus, la grupa de junioare III.

Pentru cei care nu o știu deja, Elisa este fiica mijlocie a lui Costel Corduneanu și a iubitei lui, Grațiela Cercel. Fiica celebrului interlop Costel Corduneanu a mai participat și la alte competiții sportive înafară de cea de la Brașov. Este vorba despre o competiție internațională. Cupa ”Irina Deleanu” s-a desfășurat în municipiul București, de unde s-a întors acasă cu o medalie de argint la panglică.

Mai mare cu un an, Elisa, cum îi spun apropiații, s-a clasat a doua la panglică. Când are vreme se joacă cu frații ei. Gimnastica o atrage mult, dar școala se află pe primul plan.”, a transmis presa locală, potrivit celor de la wowbiz.ro.

”Nu am clan sau ce se mai spune”

În momentul de față, Elisabeta Corduneanu este legitimată la Clubul Sportiv Școlar Unirea Iași. Tatăl ei, Constantin Corduneanu, a făcut și el sport de performanță. Bărbatul a reprezentat România de două ori la Jocurile Olimpice, de la Barcelona și Atlanta. El a fost campion mondial la cadeți și vicecampion european la lupte libere. El s-a retras din activitatea sportivă în 2002. Ulterior, și-a început activitatea infracțională, devenind liderul unei grupări mafiote care acționa în numeroase state, după cum au concluzionat autoritățile române.

În ciuda tuturor speculațiilor făcute despre el, Costel Corduneanu nu s-a considerat niciodată interlop. El se recomandă ca fost sportiv.

Eu nu sunt interlop, nu am clan sau ce se mai spune. Eu sunt un fost sportiv, un campion care a reprezentat România în toată lumea. Am fost fratele mai mare, am avut grijă de familia mea și i-am învățat ce am considerat eu că este bine. Fiecare dintre frații mei au făcut pe urmă ce au considerat ei. Eu nu pot răspunde pentru faptele lor.”, a declarat Costel Corduneanu, conform sursei anterior citate.