Adevărul despre averea celebrei Anamaria Prodan. Câți bani ar avea cea mai cunoscută impresară din România

Moldoveanu Camelia 21.12.2021, 15:39
Adevărul despre averea celebrei Anamaria Prodan. Câți bani ar avea cea mai cunoscută impresară din România

Anamaria Prodan a adus în discuții de mai multe ori în ultima vreme, cu ocazia divorțului de Laurențiu Reghecampf, averea pe care o deține. Agentul FIFA a mărturisit că a moștenit sume impresionante de la regretata Ionela Prodan. Însă, topul celor mai bogați români scoate la iveală adevărul despre situația ei financiară.

Averea impresarei Anamaria Prodan este mult sub cea a altor oameni din sport

Cu toate că Anamaria Prodan se laudă că stă pe „un morman de bani”, comparând averea ei cu celelalte din lumea sportului, lucrurile nu par să fie chiar așa cum lasă aceasta să se înțeleagă. După cum se știe deja, Ion Țiriac este cel mai bogat român implicat în sport. Averea fostului jucător de tenis se ridică la 7,2 miliarde de lei, sumă care îl poziționează pe locul trei în topul celor mai bogați români din toate domeniile.

Pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din sport se află Gigi Becali. Patronul FCSB are aproape 2,1 miliarde de lei. El este urmat de Nicolae Badea, omul din spatele clubului Dinamo, cu aproximativ 445 milioane de lei.

Următoarele poziții, potrivit Forbs, sunt ocupate de Gheorghe Hagi, Simona Halep, Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu sau Anamaria Prodan. Cu alte cuvinte, încă soția lui Laurențiu Reghecampf nu o duce rău, dar nici chiar așa de bine cum pretinde.

A dat-o în judecată pe Corina Caciuc pentru niște genți și pantofi

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia o nouă turnură. Impresara a depus zilele trecute două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătora Buftea. Ea susţine că Laurenţiu Reghecampf a pus la cale ”un plan diabolic împreună cu amanta”.

Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj, probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş. Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul Reghecampf mima, se pare, această fericire, de mulți ani, şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata.”, a transmis Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Și de parcă nu era de ajuns, Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe iubita încă soțului ei, pe motivul că îi poartă hainele și gențile de zeci de mii de euro, notează click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe