Adevărul despre eliminarea lui Paul Papp. Ce a făcut, de fapt, jucătorul Craiovei pe tunel

Catinca Giosanu 19.08.2022, 10:11
Adevărul despre eliminarea lui Paul Papp. Ce a făcut, de fapt, jucătorul Craiovei pe tunel

Meciul dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, în prima manşă a play-off-ului Conference League. Paul Papp a fost criticat de toți după remiza cu echipa israeliană Hapoel Beer-Sheva. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe tunel.

Val de critici la adresa lui Paul Papp după egalul cu Hapoel Beer-Sheva

Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate manșa tur din cadrul play-off-ului Conference League. Israelienii au deschis scorul, în minutul 70, prin Hatuel. Oltenii s-au mobilizat și au restabilit egalitatea în minutul 74. Atacantul Andrei Ivan a transformat lovitura de la 11 metri, printr-un șut simplu în colțul drept.

Paul Papp a fost eliminat cu mult înainte să fie marcate cele două goluri. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a fost scos de pe teren la pauza meciului Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, pe motiv că și-a lovit un adversar. Scena nu a avut loc în timpul jocului, ci pe tunel.

”Au fost niște împingeri pe tunel”

Andrei Ivan a povestit ce s-a întâmplat pe tunel înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva. Internaționalul român a spus că Paul Papp a fost provocat de către un jucător de la Hapoel Beer Sheva. Sportivul l-ar fi călcat pe picior pe Papp, iar acesta a reacționat extrem de dur.

Fundașul legitimat la Universitatea Craiova s-a enervat și l-a împins pe elevul lui Elyaniv Barda chiar sub ochii arbitrului. Gestul făcut de Paul Papp nu a putut fi trecut cu vederea. Centralul l-a taxat pe fundașul Universității Craiova. Sportivul a văzut cartonașul roșu.

Am simțit o echipă care a jucat fotbal. Prima repriză ne-a fost mai ușor, la pauză am luat cartonaș roșu și au înscris ei. Mergem la Beer Sheva să ne calificăm. Au fost niște împingeri pe tunel, arbitrul a văzut și a dat două cartonașe roșii. Jucătorul de la Beer Sheva a venit și l-a călcat. Paul l-a împins puțin și a văzut roșu.

Nu avem poziția bună de a trage la poartă. Trebuie să gândești cu mult timp înainte. N-am avut noroc, sperăm să ne calificăm cu puțin noroc. Când i-am văzut am crezut că sunt o echipă foarte bună, dar și noi ne-am ridicat nivelul. Ne recuperăm, suntem motivați, trebuie să câștigăm. Sper să marchez și în retur.”, a declarat Andrei Ivan, după meciul cu Hapoel Beer Sheva.

Urmăriți Playsport.ro și pe