Adevărul din spatele negocierilor pe care Ștefan Radu le-a avut cu Lazio și Inter Milano. Italienii sunt șocați de decizia românului

Giosanu Catinca / 20.06.2021, 15:26
Adevărul din spatele negocierilor pe care Ștefan Radu le-a avut cu Lazio și Inter Milano. Italienii sunt șocați de decizia românului

Ștefan Radu a decis ce va face în perioada următoare. El a purtat îndelungi discuții cu oficialii din Italia, iar acum a vorbit public despre hotătârea pe care a luat-o. Adevărul din spatele negocierilor a ieșit la iveală. Italienii sunt șocați de decizia românului.

Adevărul din spatele negocierilor pe care Ștefan Radu le-a avut cu Lazio și Inter Milano

Ștefan Daniel Radu este un fotbalist român care în prezent evoluează la clubul italian SS Lazio.  De-a lungul timpului s-a tot vorbit despre transferul său. Presa din străinătate a spus, la un moment dat, că fundașul este foarte aproape de a semna contractul cu campioana Italiei, Inter Milano.

Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operațiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta.”, a transmis jurnalistul Gianluca Di Marzio, în urmă cu câteva zile.

Anunțul a fost făcut în condițiile în care se știa că românul de 34 de ani este la final de contract cu Lazio și că gruparea care nu mai dorește prelungirea înțelegerii jucătorului cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei din capitala Italiei.

Italienii sunt șocați de decizia românului

După ce a fost dorit de Simone Inzaghi la Inter Milano, fundașul român a ales să rămână la Lazio. În ciuda tuturor speculațiilor, internaționalul român va semna un contract valabil pe doi ani.

Omul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio a acceptat un salariu mai mic. Asta, deși Inter i-a propus mai mulți bani pentru a veni liber de contract pe ”Meazza”, scrie site-ul thelaziali.com.

Nu cred că un alt jucător ar fi luat aceeași decizie în locul său.”, a declarat agentul lui Radu, Matteo Materazzi, potrivit sursei citate.

La Inter, Radu era dorit de fostul antrenor al echipei Lazio. Simone Inzaghi a fost numit recent la formația campioană. Mai exact, după plecarea lui Antonio Conte. Radu și Inzaghi fac o echipă minunată. În urma cu doi ani, tehnicianul a insistat să i se prelungească acestuia contractul, deși conducerea clubului Lazio nu-l mai dorea în lot.

Relația dintre cei doi este puternică (n.r. – au fost si coechipieri) și având în vedere că mai multor fundași de la Inter urmează să le expire contractele (n.r. – D’Ambrosio, Kolarov si Ranocchia), Radu, care câștigă 1,3 milioane pe sezon la Lazio, este o soluție bună.”, a scris presa din Italia, la finalul lunii trecute.