Adi Popa a decis deja. Ce face după ce renunță la fotbal

Ioan Valentin Oprea 29.03.2023, 08:37
Adi Popa a decis deja. Ce face după ce renunță la fotbal

Steaua e pe primul loc în playoff-ul din Liga a II-a, iar Adi Popa are încredere că roş-albaştrii vor reuşi să îşi păstreze poziţia de lider până la sfârşitul campionatului. Chiar dacă gruparea din Ghencea nu are drept de promovare în Superligă, „Motoretă” spune că „militarii” vor da totul pe teren pentru a-şi apăra locul întâi.

E o atmosferă bună, suntem pe primul loc, chiar dacă la golaveraj. Nu are cum să nu fie o atmosferă plăcută atunci când ești pe primul loc și vii după trei victorii consecutive, fără gol primit. Îmi doresc să terminăm tot pe primul loc, pentru că am condus aproape de la început până la sfârșit, bine, n-am fost din primele etape, pentru că am avut și o restanță, am avut două-trei sincope la început, dar de când am ajuns pe primul loc nu am mai coborât de acolo. Îmi doresc să rămânem acolo până la final, pentru ca acolo ne e locul”, a declarat Adi Popa pentru Pro Sport.

Se aşteaptă la un playoff disputat

Jucătorul în vârstă de 34 de ani se aşteaptă la un playoff mult mai echilibrat decât în sezonul precedent şi crede că toate echipele au şanse de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cred că o să fie un play-off foarte disputat. Față de cel de anul trecut, categoric e mult mai echilibrat, pentru că anul trecut au fost cele trei care au și promovat. Acum e un play-off echilibrat, echipele, ca și număr de puncte, sunt acolo. Cu două victorii legate poți să intri pe loc de promovare”, a analizat Popa bătălia din playoff.

E cu gândul la duelul cu “câinii roşii”

Adi Popa abia aşteaptă derby-ul cu Dinamo. “Motoretă” e bucuros că alb-roşiii au intrat în playoff şi speră să evolueze în faţa unui public cât mai numeros în confruntarea cu gruparea din “Şoseaua Ştefan cel Mare”.

Acum e un play-off echilibrat, echipele, ca și număr de puncte, sunt acolo. Cu două victorii legate poți să intri pe loc de promovare. De Dinamo eu am spus de dinainte să intre, când puțini le dădeau șanse, că mi-aș dori ca să intre, pentru noi, pentru suporteri, să jucăm două meciuri cu foarte mulți fani, cu atmosferă de derby. Ce poate fi mai frumos de asta? Nu cred că va fi plin, dar 20 de mii de spectatori pentru un meci de Liga a 2-a consider că este mai mult decât destul”, a punctat Adi Popa.

Nu ştie ce va face din vară

Aflat sub contract cu Steaua până în vară, Adi Popa nu s-a decis încă dacă va continua aventura de la trupa roş-albastră.

Eu când am semnat, am spus ca îmi voi dori sa mă retrag de aici, acum nu ține doar de mine. Voi vedea ce se dorește la club pe viitor. Voi juca fotbal până când voi simți ca nu voi mai putea face față din punct de vedere fizic”, a explicat fotbalistul de 34 de ani.

Nu vrea să devină antrenor

Deşi nu se gândeşte încă la retragere, Adi Popa afirmă că nu are de gând să devină antrenor. „Motoretă” îşi doreşte, în schimb, o carieră în administraţie.

Eu nu mă văd neapărat pe bancă (n.r. – ca antrenor), pentru că e mult mai stresantă meseria, mă văd undeva la munca de birou, în administrație. E o modă asta ca mai toți fotbaliștii să devină antrenori și foarte puțini să fie sus, la birouri, și cred că prin studiile pe care le-am urmat, experiențele pe care le-am avut pe afară, că am fost și eu pe la Ludogorets, prin Anglia, prin mai multe țări, consider că am adunat anumite cunoștințe pe care le-aș putea pune în slujba unei echipe și să dezvoltăm un proiect ok”, a concluzionat Adi Popa.

Sursa foto: digisport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe