Adrian Mititelu Jr. a primit interdicție pe stadioane timp de un an după incidentele de la Rapid – FCU Craiova: „Nu pot să cred!”

Olteanu Ștefan / 02.11.2021, 15:56

A venit nota de plată după incidentele de la Rapid – FCU Craiova, iar Adrian Mititelu Jr. s-a ales cu o interdicție pe stadioane în următorul an. Finanțatorul FCU a oferit o primă reacție după ce a fost sancționat de jandarmi și spune că decizia e executorie și nu poate face apel.

„Nu pot să cred! Am crezut că îmi dă doar amendă!”. Adrian Mititelu Jr. a primit interdicție pe stadioane timp de un an

FCU Craiova nu se va mai putea baza pe sprijinul lui Adrian Mititelu Jr. din tribune, deoarece finanțatorul echipei a primit interdicție pe stadioane timp de un an.
Totul din cauza incidentelor care s-au petrecut la duelul Rapid – FCU Craiova de luni seară.

Partida a fost întreruptă în minutul 71, din cauza unei sticle aruncate din zona oficialilor de la Tribuna 1. Obiectivul a fost la un pas să îl lovească pe Dragoș Grigore, fapt care a provocat o reacție nervoasă a lui Cristi Săpunaru. După două minute de întreruperi, timp în care Săpunaru a adresat injurii și amenințări celor din tribune, partida s-a reluat.

Printre cei care s-au aflat la Tribuna 1 s-a regăsit și Adrian Mititelu Jr., însă nu finanțatorul echipei din Bănie ar fi aruncat sticla.
Cu toate acestea, Mititelu Jr. a fost cel tras la răspundere de către jandarmi. El a fost amendat și, mai mult, ca măsură complementară, i-a fost interzis accesul la competițiile sportive pe o perioadă de un an.

Lui Adrian Mititelu Jr. nu îi vine să creadă

Finanțatorul FCU Craiova a confirmat sancțiunea primită și spune că nu îi vine să creadă ce a pățit. Mai mult, Mititelu Jr. spune că nu poate face apel:

Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Adrian Mititelu Jr., potrivit gsp.ro.

Reacția oferită de Jandarmerie

Jandarmeria din Craiova nu a confirmat identiatea celui penalizat, însă a confirmat aplicarea sancțiunii respective:

Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an”, precizează Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova, potrivit sursei menționate anterior.

Cristi Săpunaru, scandal uriaș cu FC U Craiova! Crăciunescu: „Eliminare!” + Reacția lui Adrian Mititelu Jr.