Adrian Mititelu, noi acuzații: „Bodescu e șeful DNA-ului fotbalistic. Sistemul ăsta e criminal”

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 12:37
Adrian Mititelu, noi acuzații: „Bodescu e șeful DNA-ului fotbalistic. Sistemul ăsta e criminal”

Adrian Mititelu a lansat noi acuzații la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

Patronul FC U Craiova este nemulțumit de modul în care Istvan Kovacs a arbitrat partida CFR Cluj – FC U Craiova 1-0, din finala barajului pentru Conference League.

Adrian Mititelu, noi acuzații

Adrian Mititelu a avut o tiradă la adresa lui Gabriel Bodescu, despre care spune că ar conduce arbitrajul românesc din „umbră”.

„Acest Bodescu este un fel de șef al DNA-ului fotbalistic. În momentele cruciale, ei fac diferența. Avem sistemul ăsta criminal care îi face, pe unii dintre ei, să facă nenorociri”, a declarat Adrian Mititelu, la Fanatik.

FC U Craiova a terminat sezonul pe primul loc în play-out-ul Superligii.

Adrian Mititelu a dat de pământ cu Mihai Stoichiță

Totodată, omul de afaceri oltean a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

„Domnu’ Stochiță, lăsa-ți-mă în pace, că dumneavoastră nu puteți să mă urecheați pe mine niciodată. Chiar dacă eu nu sunt profesionist calificat, credeți-ma că la mine, la club, este mai mare organizare și sunt lucruri mai bine făcute decât faceți dumneavoastră la echipa națională.

L-am angajat pe o perioadă limitată pe Napoli, pentru că antrenorul, în care mi-am pus speranțe, a dat greși. S-a văzut domne’ (n.r. că, la echipa națională, responsabilitatea totală este a antrenorului), de aia suntem unde suntem, că ați dat tirurile să le conducă niște șoferi amatori și au ajuns cu ele pe unde au ajuns.

Fiți mai atenți. Îi dai unui antrenor cu experiență. Acest model de succes, pe care mi-l prezentați, de fapt a fost un fiasco. Se vede (n.r. că Stoichiță lucreaza de șase ani la Federație) că și acolo este dezastru. Spre deosebire de dumneavoastră, eu am cheltuit o avere în fotbal, dumneavoastră v-ați făcut avere din fotbal”, a mai spus Adrian Mititelu.

Urmăriți Playsport.ro și pe