Adrian Mutu a ajuns să primească sfaturi de la bloggerul Selly. Ce i-a transmis puștiul din Craiova

Ștefănescu Dragoș / 09.06.2021, 13:14
Adrian Mutu a ajuns să primească sfaturi de la bloggerul Selly. Ce i-a transmis puștiul din Craiova

Selly, cel mai de succes vlogger din România se oferă să-l ghideze prin Craiova pe Adrian Mutu, noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948.

Născut în Craiova vlogger-ul vrea să-i arate lui Mutu zonele rău famate ale orașului.

O să-i arăt şi zonele rău famate, să nu calce pe acolo”, declară Selly.

Selly fan de mic al echipei lui Mititelu

Fan de mic al echipei lui Mititelu, Selly a fost extrem de bucuros de revenirea echipei sale de suflet în Liga 1. La vârsta de 10 ani a fost dus la fotbal de către părinții săi, dar se pare că încă de atunci Selly era un copil precoce dându-și seama foarte repede că viitorul său nu este legat de acest sport.

Am fost într-o echipă de juniori. Se numea AS Oltenia Juniori Craiova. Era echipa asta de juniori şi atunci mi-am dat seama că nu vreau să fac treaba asta pe viitor. Am stat 6 luni acolo. Gândul meu era complet în altă parte.

Am fost în cantonament cu ei, aveam 10 ani. În timp ce alergam, eu le povesteam la toţi despre vlog. Bă, fiţi atenţi ce o să fac! O să filmez. Eram nebun cu filmatul. Le povesteam că o să îmi fac vlog. Şi băieţii îmi ziceau, bă, joacă, fotbal.

Eu le povesteam de blog şi ei îmi ziceam. Băi, lasă-ne, bă, Pasează mingea aia, bossule, că o pierzi. M-am dus şi le-am spus: ‘Băi, băieţi, ne despărţim!”, a spus Selly.

Vlogger-ul mai bun decât Adi Mutu

Pe conturile sociale Selly îl depășește clar pe Adrian Mutu, fiind cel mai de succes vlogger din România și având milioane de urmaritori. El declară mai în glumă mai în serios:

Aş vrea să mă urmărească Simona Halep, dar în acelaşi timp aş vrea să mă urmărească şi LeBron, Jordan, Messi, Ronaldo…”

Când este luat la întrebări pe teme fotbalistice vlogger-ul nu pierde ocazia de a arăta că are cunoștințe destul de bune și în acest domeniu. El glumește declarând:

Messi joacă la Barca. Astea-s elementare. Neymar nu mai e la Barca, nu? A plecat. Ronaldo a rămas la Real, nu? E la Juventus? Poate vine la Mititelu, la Craiova, dacă pleacă și de acolo. Am văzut că vrea să aducă mulți jucători acum.”

Așteptări mari de la echipa favorită

Celebrul vlogger are speranțe mari de la echipa sa de suflet mai ales dupa venirea lui Mutu pe banca tehnică a oltenilor. El chiar a glumit pe seama posibilelor transferuri la echipa craioveană declarând că-l așteaptă pe Cristiano Ronaldo.