VIDEO. Vloggerul Selly și Adrian Mutu „au lucrat” împreună. Ce sfaturi i-a dat „Briliantul” vedetei Youtube

Moldoveanu Camelia 02.05.2021, 22:03

Adrian Mutu i-a dat sfaturi lui Selly. Cei doi au lucrat împreună la ceva ce pare a fi o nouă producție a celebrului vlogger. Joacă „Briliantul” în următorul film al tânărului influencer? Ce sfaturi i-a dat selecționerul.

Adrian Mutu joacă în următorul film al lui Selly?

adrian mutu a filmat cu selly
Adrian Mutu ar putea juca în noul film al lui Selly

În urmă cu câteva luni, pe TikTok era postat un clip în care Adrian Mutu îi dădea sfaturi lui Selly. Despre ce? Evident despre fotbal. Selecționerul și tânărul vlogger erau îmbrăcați la „ patru ace”, însă aveau cu ei o minge de fotbal. Pentru „Briliant” combinația dintre mingea și costum nu este una nouă, însă pentru influencer da.

După ce îi oferă câteva sfaturi, Mutu pare să fie complet dezamăgit de faptul că tânărul nu înțelege absolut nimic. Termenii tehnici l-au pus în dificultate pe Selly. Videoclipul a fost postat de Alberto Dobre, cel care este renumit pentru că îmbracă mai multe vedete din România. Printre clienții săi fideli se află și „Briliantul”, iar mai nou și tânărul pasionat de vloguri.

Când întâlnim o echipă agresivă, foarte puternici, ne atacă foarte bine. Și noi la fel! Trebuie să fii agresiv, fii atent în apărare! A… și tranziția pozitivă! Să fii atent!”, îi explică Mutu tânărului.

Dacă aruncăm un ochi pe profilul de Instagram a lui Selly, o să vedem că el a avut mai multe filmări în acea perioadă, însă fără să apară nimic pe internet. Este evident că cei doi s-au îmbrăcat special pentru niște filmări importante. Aproximativ în aceeași perioadă, vlogger-ul anunța că filmează următorul său film care o să apară de Crăciun. Putem astfel presupune că o să-l vedem pe selecționer jucând în filme, chiar pe marile ecrane.

Adrian Mutu, dedicații de la Luis Gabriel în Vinerea Mare

Mutu încă nu și-a prelungit contractul la naționala României, însă nu pare prea supărat din cauza asta. Probabil a avut nevoie de relaxare înainte să-i dea un răspuns lui Burleanu, așa că s-a destins cu manele. Luis Gabriel i-a făcut dedicații „Brilianului”.
Adrian Mutu a postat pe contul său de Facebook cum se distrează în Vinerea Mare. Se pare că faimosul manelist care cântă piesa „Toate diamantele” se află printre favoriții selecționerului. Manelistul interpretează o piesă în spaniolă a lui Mayel Jimenze – „El Regalo”. Adrian Mutu pare să se regăsească în versurile acestei piese.

Cum a ratat Selly șansa de a deveni fotbalist profesionist

Andrei este milionar și a reușit să strângă banii din pură pasiune. Tânărul ambițios și muncitor este din Craiova și a studiat la Colegiul Național „Frații Buzești”. Nu doar că a învățat la unul dintre cele mai bune colegii din România, dar tânărul vlogger a făcut și fotbal.
Cariera de fotbalist s-a sfârșit atunci când și-a dat seama că acest sport nu îl poate duce spre succes. Pasiunea pentru video content, și nu numai, l-a determinat pe Andrei să renunțe la fotbal.

„Nu mă prindea pe mine, adică eu le povesteam copiilor de vlog, de filmare, ăia erau toți cu fotbalul. Credeți în visele voastre, nu ascultați părerile oamenilor din jur, ascultați părerile voastre. Să nu vă fie frică niciodată că greșiți”, a spus într-un interviu acordat pentru Pro TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe