Adrian Mutu cere întăriri conducerii de la Rapid! „Am vorbit cu Nico și Victor!”. Capitolul la care suferă giuleștenii

Olteanu Ștefan / 17.08.2022, 23:58
Adrian Mutu cere întăriri conducerii de la Rapid! „Am vorbit cu Nico și Victor!”. Capitolul la care suferă giuleștenii

Adrian Mutu (43 de ani) a început peste așteptări noul sezon alături de Rapid, însă tehnicianul și-ar mai dori întăriri în perioada următoare și spune că a avut deja o discuție cu cei din conducere pe acest subiect. Capitolul la care suferă cel mai mult giuleștenii este cel al atacantului de careu.

„Ne uităm pentru un vârf!”. Se cer transferuri la Rapid! Ce post vrea Adrian Mutu să acopere

Adrian Mutu se poate baza doar pe Marko Dugandzic pe postul de atacant central, Jakub Vojtus fiind indisponibil din cauza unei accidentări, iar în acest context a cerut conducerii de la Rapid noi transferuri.

Tehnicianul echipei giuleștene spune că a avut o discuție cu Daniel Niculae și Victor Angelescu, iar împreună vor încerca să găsească o soluție pentru acoperirea acestui post.

„Nu pot să spun nici da, nici nu. La ce am vorbit cu Nico și Victor, ne uitam dacă e ceva. Ne uităm pentru un vârf. Ăia buni au deja echipe. Cine nu ia pe nimeni, să luăm noi? Nu prea vrem să facem acest lucru.

Dacă luăm un vârf pe cheltuiala clubului, să fie ceva bun. Dacă nu, luăm un copil de la academie”, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport.

Rapid este pe locul 5 în Superligă, cu 9 puncte după primele 5 runde. Giuleștenii au obținut trei victorii, iar printre echipele învinse se regăsesc FCSB (2-0) și Universitatea Craiova (1-0).

Ovidiu Herea s-a arătat dispus să revină la Rapid! Declarații tari oferite de golgheter, în direct la Playsport LIVE

Despre faptul că Rapid mai are nevoie de un vârf a vorbit și Ovidiu Herea, fost atacant cu aproape 300 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc, în direct la Playsport LIVE.

Mai în glumă, mai în serios, Ovidiu Herea s-a arătat dispus să revină la Rapid, în cazul în care giuleștenii l-ar dori:

„Dugandzic cred că e singurul acolo, nu știu dacă mai au un atacant clasic, număr 9. Poate au nevoie de încă un atacant. Iar la fundași a venit Iacob, trecut pe la Farul. A avut evoluțîi bune și la Chindia, e un transfer bun. Mai este Săpunaru, Grigore… Într-adevăr, dacă sunt doar cei trei fundași centrali, mai este nevoie de unul.

Da, Grigore a avut câteva greșeli de-a lungul timpului. Cred că are prea multe încredere în el câteodată. Prin experiența pe care o are, are relaxarea asta câteodată și poate nu e ok. Dar mie mi-a plăcut cum s-a completat cu Săpunaru și a fost o defensivă bună și anul trecut. Având în vedere că Rapid a avut rezultate foarte bune, la fel. Iar Rapid a primit goluri destul de greu.

Nu știu ce să zic, dacă aș face față la Rapid. Mi-a lipsit contactul cu prima ligă în ultimii ani, dar dacă e să o iau așa… La ce nivel e în Superliga, poate că aș mai face față. Nu știu dacă neapărat ca titular, dar prin experiența pe care o am, poate că la unele meciuri aș putea să dau tot ce am mai bun”, a declarat Ovidiu Herea, la Playsport LIVE.