Adrian Mutu, noul selecționer al României! Varianta este susținută de un om care știe tot ce se mișcă în fotbalul autohton

Bordei Radu / 14.01.2022, 08:56
Adrian Mutu, noul selecționer al României! Varianta este susținută de un om care știe tot ce se mișcă în fotbalul autohton

Adrian Porumboiu știe deja cine este noul selecționer al României. Negocierile dintre FRF și Loți Boloni au intrat în impas și răspunsul final al antrenorului este așteptat zilele următoare. Se pare că Răzvan Burleanu și-ar fi pierdut răbdarea și vrea instalat noul selecționer până la startul sezonului din Liga 1.

Se pare, totuși, că federalii ar avea deja alesul și așteaptă doar refuzul oficial al lui Boloni pentru a se mișca. Astfel s-ar ajunge la omul desspre care toată presa a anunțat, de la început, că este preferat de conducerea de la Casa Fotbalului.

Se știe cine este noul selecționer al României. Nu este Boloni, este Mutu. Unde a greșit Federația

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, crede că oficialii FRF nu au procedat corect. Conform acestuia, Adrian Mutu este alesul lui Burleanu și Stoichiță. Briliantul va fi numit, după ce vor cădea de tot negocierile cu Boloni. Porumboiu nu crede că Mutu va avea viață ușoară, mai ales că va veni după refuzurile lui Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu sau Boloni.

Toată lumea știe că Mutu este instalat dinainte. Dar nu cred că îl ajută nici pe el cu toată această situație. Este o atmosferă care dăunează. Practic, va veni ca a șaptea spiță la roată. Dar el este, nu trebuie să facem cine știe ce rebus să ne dăm seama. Mie îmi place de el, așa cum îmi place și de Edi Iordănescu.

Partea materială e foarte importantă și ea, iar eu cred că se pot face eforturi și să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor. Lui Adi i-au stabilit de mult salariul. E un pic mai mare decât la Craiova, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

Răzvan Burleanu încă îl așteaptă pe Boloni

Se pare că președintele FRF vrea să facă tot posibilul să îl convingă pe Ladislau Boloni să accepte naționala. Andrei Vochin a dezvăluit că președintele FRF i-a propus lui Boloni și a patra ofertă.

Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns.

Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns, a dezvăluit Vochin, pentru Telekom Sport.

Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul, a comentat Boloni, pentru Gsp.