„Dacă nu găsiți, atunci vin eu și mă pun pe bancă!” FRF are un plan de rezervă la negocierile cu Boloni

Robert Zanfir / 13.01.2022, 22:24
„Dacă nu găsiți, atunci vin eu și mă pun pe bancă!” FRF are un plan de rezervă la negocierile cu Boloni

Andrei Vochin a avansat ideea unui plan de rezervă pe care l-ar avea FRF, în cazul în care negocierile cu Ladislau Boloni se vor bloca definitiv. Consilierul lui Răzvan Burleanu a amintit de cazul lui Anghel Iordănescu, care a fost numit după plecarea lui Victor Pițurcă.

„Boloni la națională” a ajuns la episodul 4. Oamenii din FRF au anunțat că tehnicianul a primit o nouă ofertă și că acesta trebuie să dea rapid un răspuns. Între timp, Edi Iordănescu și-a prezentat calitățile în spațiul public: „Nu m-ar speria naționala”, spune acesta.

„Dacă nu găsiți, atunci vin eu și mă pun pe bancă!” FRF are un plan de rezervă la negocierile cu Boloni

Pe lângă Edi Iordănescu, Răzvan Burleanu ar avea și soluția Mutu. Totuși, președintele FRF nu se grăbește. A plecat în Arabia Saudită, unde participă la o conferință.

Consilierul lui Răzvan Burleanu știe cum va acționa Federația, în cazul în care Boloni nu va oferi un răspuns în timp rezonabil.

„Dacă Boloni refuză cred că există un plan. Mă bazez pe tot ce s-a întâmplat pana acum la FRF, mereu a fost o variantă care a acoperit criza de timp. Dacă cel ales nu răspundea «prezent» era mereu o variantă care era accesibilă.

Când a plecat Piţurca era o criză de timp… era mare… şi soluţia care era acoperitoare era Anghel Iordănescu.

Atunci am avut o discuţie cu Iordănescu şi el a fost foarte fair şi a zis că nu se bagă. După ne-a zis «dacă nu găsiţi, atunci vin eu şi mă pun pe bancă». Ăla e un plan de rezervă discutat, pus la cale”, a declarat Vochin pentru TelekomSport.

Membri Comitetului Executiv vor afla ce negocieri au avut loc. De regulă, eu spun cum era înainte, de regulă membrii comitetului sunt şi consultaţi, e un dialog deschis.

Se consultă. Nu ştiu dacă informaţiile le divulgă când au loc negocierile. Dar când sunt încheiate există această expunere!
Andrei Vochin

Prima reacție a lui Ladislau Boloni, după discuțiile cu Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni a vorbit pentru prima dată după ce a început negocierile cu FRF. Tehnicianul a spus că discuțiile nu sunt închise și că va oferi un răspuns în câteva zile.

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis antrenorul, conform Gsp.