Ajutor nesperat pentru FCSB de la Olăroiu. Cu ce gest l-a surprins antrenorul pe Gigi Becali

Bordei Radu / 17.10.2021, 13:04
Ajutor nesperat pentru FCSB de la Olăroiu. Cu ce gest l-a surprins antrenorul pe Gigi Becali

Cosmin Olăroiu a oferit un ajutor nesperat pentru FCSB. Fără suportul antrenorului, clubul patronat de Gigi Becali nu avea pe cine să trimită pe banca echipei, la meciul cu Mioveni. Asta după ce FCSB-ului este în mijlocul unui focar de coronavirus. Antrenorul Edi Iordănescu, dar și aproape întregul său staff sunt infectați și se află în izolare.

Eugen Nae, colaborator apropiat al lui Olăroiu, a primit permisiunea de a face deplasarea cu FCSB. Fostul portar a luat loc pe bancă, la Mioveni, alături de Mihai Stoica. Astfel jucătorii au avut pe cineva care să dea indicații, pe banca tehnică.

FCSB poate avea parte de un alt ajutor nesperat de la Cosmin Olăroiu. Ce propunere le-a făcut antrenorul

Managerul clublui, Mihai Stoica, a ținut să îi mulțumească lui Cosmin Olăroiu, pentru ajutorul oferit în acest moment foarte dificil pentru echipă. Mai mult, se pare că Oli nu vrea să se oprească aici. Este gata să își trimită și omul de încredere, până la întoarcerea lui Edi Iordănescu.

Nu am cum să nu îi mulțumesc lui Oli. A răspuns imediat, afirmativ, când l-am sunat să îl rog să îl las pe Nae, două săptămâni la noi. Și Eugen este de-al nostru, era normal să ne ajute. Mai mult, Oli m-a sunat după aceea și s-a oferit să ne mai ajute cu cineva. Nu este vorba de el, că nu este în țară. Dar ar putea să vină Cătălin Necula, secundul lui. Ăsta este Oli, indiferent ce face, unde merge, el este fratele nostru. Mereu ne va ajuta de fiecare dată când îl vom ajuta, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom

FCSB, în pericol să nu joace meciul cu Farul. Totul depinde de rezultatul testelor

FCSB are, în acest moment, doar 13 jucători valizi. Încă un test pozitiv și bucureștenii nu se vor putea prezenta pentru meciul cu echipa lui Gică Hagi.

Noi nu ne dorim să amânăm acest meci, ne supunem regulilor. Dacă vroiam asta, îi spuneam lui Radunovic să ia galben și atunci chiar nu ne puteam prezenta. Dar așa noi mergem să jucăm, nu cerem nimic. De aceea chiar i-am spus lui Radunovic să nu cumva să riște. Dar, dacă mai cade cineva la teste, atunci chiar nu putem juca. Văd că suntem iar loviți de această criză. Nu am luat în calcule reinfectările, astea ne-au terminat. De aceea și spun că degeaba ești vaccinat, dacă nu te și testezi. Și vaccinații se infectează și transmit boala, este o problemă care trebuie rezolvată, a declarat Mihai Stoica