Al-Hilal ia tot! După Neymar, șeicii vor și un atacant care a jucat în finala Champions League

Ioan Valentin Oprea 13.06.2023, 16:09
Al-Hilal ia tot! După Neymar, șeicii vor și un atacant care a jucat în finala Champions League

Al Hilal l-a ratat pe Leo Messi, dar e gata să dea două mari lovituri. Şeicii saudiţi sunt pe urmele a două staruri din fotbalul european. După Neymar, şefii lui Al Hilal s-au interesat şi de atacantul Romelu Lukaku.

În vârstă de 30 de ani, masivul vârf din Belgia şi-a încheiat perioada de împrumut la Inter Milano. Chiar dacă Lukaku şi-ar fi dorit să continue aventura de la gruparea de pe „Giuseppe Meazza”, nerrazurii par să nu aibă fondurile financiare necesare pentru a-l cumpăra definitiv de la Chelsea Londra.

Lukaku a făcut o vizită în Arabia Saudită

Potrivit jurnaliştilor de la Goal.com, Lukaku ar fi efectuat, la începutul acestei săptămâni, o vizită în Arabia Saudită. Fotbalistul de 1,91 metri a purtat, la Riad, o primă rundă de discuţii cu şeicii arabi.

Conform primelor informaţiilor, saudiţii sunt gata să-i pună pe masă lui Lukaku un contract pentru o perioadă de doi ani de zile. Belgianul va fi recompensat pe sezon cu câte 25 de milioane de euro.

Chelsea cere 50 de milioane de euro

Aflat încă sub angajament cu Chelsea, Lukaku este aşteptat pe „Stamford Bridge”, de Mauricio Pochettino. Dacă Al Hilal va ajunge la un acord cu jucătorul belgian, atunci vor urma negocierile directe cu Chelsea.

Londonezii nu ar spune nu unui transfer, dar solicită 50 de milioane de euro pentru fotbalistul de 30 de ani. Saudiţii sunt, la rândul lor, deschişi negocierilor, dar consideră mult prea mare suma stabilită de englezi.

Al Hilal a început discuţiile pentru Neymar

Săptămâna trecută, o delegaţie a lui Al Hilal s-a deplasat în Franţa. Saudiţii au dorit să tatoneze posibilitatea unui transfer al brazilianului Neymar. PSG a mai încercat şi în vara lui 2022 să îl vândă pe sud-american, însă nu au existat oferte care să se ridice la nivelul pretenţiilor financiare ale parizienilor.

În plus, şeicii arabi au avut o întrevedere, la Monte Carlo, cu actualul antrenor al lui Juventus Torino, Massimiliano Allegri. Din informaţiile adunate de Gazzetta dello Sport, sunt însă şanse reduse ca Allegri să accepte propunerea lui Al Hilal, mai ales după ce a primit credit din partea conducerii bianconerilor pentru sezonul viitor.

Urmăriți Playsport.ro și pe