Averea impresionantă a lui Borcea, deși a stat 5 ani în închisoare!

Mihai Cheles 21.01.2021, 21:54
Averea impresionantă a lui Borcea, deși a stat 5 ani în închisoare!

Fostul finanțator al celor de la Dinamo, Cristi Borcea, a trecut prin momente grele, în ultimii ani, însă pare că soarele a revenit pe strada sa. În afară de zilele pierdute în spatele gratiilor, a prosperat pe toate planurile. Averea impresionantă a lui Borcea a prosperat, familia s-a mărit, iar perspectivele despre viață i s-au schimbat definitiv.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați români la ora actuală, și nu se ferește să o recunoască. Chiar dacă a stat închis, acesta a continuat să fie un om de afaceri prosper. Și-a lăsat firmele pe mâinilor unor oameni de încredere, iar toate deciziile sale s-au dovedit a fi profitabile.

Cristi Borcea are nouă copii: „Sunt cel mai bogat”

Acum, după ce a ispășit 52 de luni de detenție, Cristi Borcea vede viața cu alți ochi. Zilele petrecute alături de familie au devenit izvorul energiei sale. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valentina Pelinei, alături de care are trei copii: Milan (4 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria (aproape 2 ani). În același timp, are o relație foarte frumoasă și cu ceilalți șapte copii ai săi, concepuți din alte trei relații diferite.

Cu prima soție, Mihaela, îi are Patrick (22 de ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). Cu cea de-a doua soție, Alina Vidican, îi are pe George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani). Cristi Borcea are un copil și cu avocata Simona Dana Voiculescu, alături de care a avut o relație în timpul căsătoriei cu Alina: Andreina Carolyn Christine (12 ani).

Nu pierde niciun moment să le facă bucurii copiilor. Au devenit laitmotivul vieții sale, după cum chiar el a recunoscut. Mai mult decât atât, căsnicia cu Valentina Pelinel pare să fie ceea ce a căutat o viață întreagă.

Sunt cel mai bogat, am o soție deosebită care mă înțelege și nouă copiii, asta este cea mai mare bogăție. Deocamdată am condiții să pot să țin copiii și să le creez cele mai bune condiții. De bogăție dacă te referi la partea financiară, am investiții unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine și cel mai important că pot să le asigur copiilor un viitor”, a declarat Cristi Borcea, în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Averea impresionantă a lui Borcea, deși a stat 5 ani în închisoare!

Aspectul financiar a continuat să se dezvolte în perioada în care a fost încarcerat. Conform ProSport, averea lui Cristi Borcea se ridică undeva la peste 80 de milioane de euro. Însă, sub cele deținute de Ionuț Negoiță – 102 milioane de euro și Nicolae Badea – 94 milioane de euro, și ei foști acționari la Dinamo.

Creșterea financiară a lui Borcea a fost confirmată și de fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la Telekom Sport.

Borcea a făcut zeci de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta. Dar nu cred că se mai întoarce în fotbal, a declarat Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe