Alegere surprinzătoare a lui Adrian Mititelu, după ce Marius Șumudică și Eugen Neagoe au refuzat FCU Craiova

Robert Zanfir / 05.10.2021, 19:55
Alegere surprinzătoare a lui Adrian Mititelu, după ce Marius Șumudică și Eugen Neagoe au refuzat FCU Craiova

Marius Șumudică și Eugen Neagoe au refuzat oferta lui Adrian Mititelu, iar omul de afaceri a trebuit să se reorienteze rapid. Potrivit primelor informații, Flavius Stoican ar putea fi omul ales ca înlocuitor al lui Adi Mutu.

Adrian Mititelu a rupt contractul cu Adi Mutu, după seria de rezultate din ultima vreme, care a culminat cu eșecul din derby-ul Craiovei, cu Universitatea. Patronul oltenilor a încercat marea lovitură și a demarat imediat negocierile cu Marius Șumudică.

Alegere surprinzătoare a lui Adrian Mititelu, după ce Marius Șumudică și Eugen Neagoe au refuzat FCU Craiova. Flavius Stoican, înlocuitor pentru Adi Mutu

Fostul antrenor al CFR-ului a recunoscut contactul, dar în cele din urmă a refuzat propunere. „Mi-ar fi fost destul de greu, după experiența de la Cluj. M-a afectat. Cel mai aproape am fost de Craiova, vă spun sincer”, a dezvăluit fostul campion cu Astra Giurgiu.

Imediat după ce negocierile cu Șumudică au căzut, Mititelu a demarat negocierile cu Eugen Neagoe. Ultima dată pe banca Astrei, Neagoe nu a fost convins de omul de afaceri oltean să preia postul lăsat vacant de Mutu.

Încep prin a-i mulțumi lui Adrian Mititelu. Mă bucur că s-a gândit la mine. Din păcate, de această dată nu am ajuns la un acord, însă pe viitor nu-i exclus să colaborăm. Le doresc multă baftă, sunt oltean și le țin pumnii. Sper să găsească antrenorul potrivit
Eugen Neagoe, pentru Gsp.

Potrivit jurnalistului Radu Naum, alegerea lui Adrian Mititelu va fi în cele din urmă una surprinzătoare. Acesta a anunțat la Digi Sport că Flavius Stoican va fi anunțat miercuri ca principal al echipei.

Este un antrenor tânăr, am văzut că are o efervescență pe margine, poate fi o alegere bună. Dar în momentul de față, ei aveau nevoie de un antrenor cu experiență. Nu mai aveau nevoie de experimente. Nu vreau sa fiu înțeles greșit, Stoican poate fi antrenorul anului. Dar eu m-am uitat și la program, nu va fi deloc ușor. În momentul de față, ei au nevoie de puncte. Și nu au nevoie de un singur punct, au nevoie de victorii
Marius Șumudică, pentru Digi Sport

Răspuns final de la Șumudică pentru FC Craiova. A refuzat în stilu-i caracteristic

Marius Șumudică a negociat cu Adrian Mititelu, dar spune că oferta nu l-a impresionat. Propunerea lui Adrian Mititelu i-ar fi adus un salariu între primele trei din România, dar nu ar fi fost peste cea de la CFR Cluj. „Șumi” ar prefera să revină în fotbalul din Turcia.

„Am primit astăzi contractul de la ei, m-a sunat din penitenciar și Adrian Mititelu, dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a mai spus antrenorul pentru Gsp.

Flavius Stoican (44 de ani) a antrenat ultima dată la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a stat pe bancă pe parcursul a 23 de partide. Fostul fundaș al lui Dinamo a mai antrenat echipe precum Petrolul Ploiești, Poli Iași, Pandurii, Zimbru Chișinău, Voluntari și Dinamo, pe care a pregătit-o în mai multe rânduri.