Alertă în familia lui Michael Schumacher. Fiul marelui campion de Formula 1 a făcut un accident teribil

Moldoveanu Camelia / 30.05.2022, 08:35
Alertă în familia lui Michael Schumacher. Fiul marelui campion de Formula 1 a făcut un accident teribil

Mick, fiul lui Michael Schumacher, a făcut un accident pe pista de Formula 1. Pilotul în vârstă de 23 de ani a rupt mașina în două la Monaco.

Mick Schumacher a rupt mașina în două. Accident teribil

Fiul lui Michael Schumacher a suferit un accident oribil la Monaco. În timpul cursei, Mick a pierdut complet controlul mașinii sale și s-a lovit extrem de violent de parapet. Mașina Haas s-a rupt în două.

Cursa a fost întrerupt din cauza accidentului suferit de Mick Schumacher, asta după ce a început cu întârziere din cauza ploii. Colegii de pe pistă au cerut imediat informații despre stare lui Mick, îngrijorați atunci când au văzut mașina praf.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FORMULA 1® (@f1)

Din fericire tânărul le-a răspuns că este teafăr și a ieșit fără probleme dintre rămășițele mașinii făcute praf. Mick a mai zăbovit pentru câteva clipe pe pistă privind dezastrul.

Suferința nu se mai încheie

Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi în 2013, eveniment în urma căruia a intrat în comă. Familia marelui campion din Formula 1 l-a ținut pe acesta departe de ochii curioșilor, și nu a vorbit niciodată până acum despre evoluția stării sale de sănătate.

Într-un documentar realizat de Netflix, „Pilot, idol, legendă”, Mick Schumacher a vorbit despre starea tatălui său. Astfel descoperim faptul că fostul pilot nu s-a trezit niciodată, până acum, din comă. Cu toate acestea, familia speră că tratamentul o să-și facă efectul la un moment dat. Mick a mărturisit că îi este dor de momentele frumoasă petrecute în familie și regretă că nu poate discuta cu tatăl său despre Formula 1.

Când mă gândesc la trecut îmi vin în minte imaginile cu noi patru (n.r Michael Schumacher, Corinna, Gina-Maria și Mick) din copilărie. Îmi amintesc cu bucurie de acele vremuri. După accident, aceste experiențe tipice pentru o familie normală au dispărut.

După părere mea acest lucru este foarte nedrept. Cred că eu și tatăl meu ne-am înțelege altfel acum. Cred că am putea discuta despre alte lucruri, pentru că amândoi am vorbi într-un limbaj similar, limbajul motorsportului. Cred că am avea mult mai multe de vorbit de acum.

Mereu mă gândesc cât de tare ar fi să pot discuta cu el despre aceste lucruri, despre curse. Aș da totul pentru câteva astfel de momente. Îmi doresc să pot să devin și eu la fel de puternic precum el”, a spus Mick Schumacher.