Alex Ioniță îi amenință pe șefii de la Astra după ce a fost făcut turnător. Fotbalistul promite dezvăluiri

Catinca Giosanu 27.01.2021, 14:29
Alex Ioniță îi amenință pe șefii de la Astra după ce a fost făcut turnător. Fotbalistul promite dezvăluiri

Alex Ioniță a reacționat dur în scandalul de dopaj de la Astra. Fotbalistul susține că vor ieși la iveală mai multe surprize, în cazul în care dosarul va fi făcut public.

Alex Ioniță îi amenință pe șefii de la Astra după ce a fost făcut turnător

După ce Dani Coman l-a  acuzat că minte și l-a amenințat pe Alexandru Ioniță cu tribunalul, fotbalistul  a făcut o mișcare neașteptată.

Reamintim faptul că Alexandru Ioniță se numără printre cei trei jucători care au fost prinși efectuând o procedură ilegală de vitaminizare, considerată dopaj. În scandalul momentului a intervenit la un moment dat și președintele giurgiuvenilor, Dani Coman. Acesta l-a acuzat pe Ioniță că minte și l-a amenințat cu tribunalul!

N-a fost o acțiune colectivă, n-am știut ce au făcut ei! Îi vom da în judecată, dacă vor pierde, pentru că nu am putut să ne folosim de serviciile lor pe timpul campionatului, pe Alex Ioniță s-au dat și bani de transfer. Nu suntem solidari cu ei, a fost o acțiune personală lor.

Nu vi se pare suspect că aceste știri apar chiar acum? I-aș ruga pe cei de la CFR Cluj să înceteze cu mizeriile astea! Dacă sunt bărbați să fie bărbați… Pe teren!”, a spus Dani Coman, făcând aluzie la meciul contra campioanei.

Ioniță le transmite avertismente oficialilor din fotbal
Ioniță le transmite avertismente oficialilor din fotbal

Reacție vehementă din partea lui Alexandru Ioniță

În urma dezvăluirilor făcute de fotbalistul Alexandru Ioniță, de la Astra Giurgiu, ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) a deschis o anchetă. Printre jucătorii vizați se numără Alexandru Ioniță, dar și Kehinde Fatai și Takayuki Seto. În cazul în care se va confirma faptul că jucătorii Astrei s-au dopat, formația giurgiuveană riscă să fie exclusă din campionat.

În vârstă de 26 de ani, Ioniță susține că ar fi fost făcut turnător pentru faptul că a spus adevărul în cadrul audierilor din ancheta ANAD.

Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar.

Totuși, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învățat să își asume greșelile. Am învățat că în viață sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm. Nu am de gând să mint, cu orice risc. Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construiești ca om.”, a declarat recent Alexandru Ioniță.

Fotbalistul este nemulțumit de faptul că, de mai multe luni, se află în afara lotului Astrei Giurgiu, fără a fi plătit sau să se antreneze cu echipa.

Stau pe tușă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat, nu altcineva. Neplătit și măcinat de gânduri, fără bază de pregătire și fără antrenamente profesioniste într-un grup…”, a mai spus jucătorul de la Astra Giurgiu, pentru evz.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe